Elvira anholdt af kæmpe hold undercover-betjente: - Voldsomt skræmmende

Nu fortæller diamantdatteren, hvad der skete, da hun stod i sit livs mareridt.

Det var ganske uventet for Elvira Pitzner, da hun i slutningen af november blev anholdt og varetægtsfængslet på baggrund ekskæresten Milad Saadatis anklager om utroskab.

Nu fortæller hun for første gang, hvad der skete den skæbnesvangre novembermorgen. Det gør hun i 'Diamantfamilien - fanget i Dubai'.

LÆS OGSÅ: Fie og Christel i vild forvandling: Sådan startede det

- Jeg gik vitterligt fra at sidde og grine og have det godt på bagsædet af en Rolls Royce til at græde i fængslet. Livets kontraster, lyder det fra Elvira i programmet, mens hun viser billeder fra aftenen før.

30. november sidste år lå TV 2-kendissen og sov, da det pludselig bankede på døren, hvorefter hendes kæreste, Mortada Haddad, gik ud for at åbne.

- Så kommer der otte-ni mænd ind og en kvinde, og det er så undercover-politi, forklarer Elvira og tilføjer:

- Så står den kvinde bare og kigger på mig, som om jeg var rigtig beskidt.

Parret blev - fortsat udvidende om, hvad der foregik - hentet med af politifolkene.

- Vi bliver så kørt til en slags klinik, hvor vi får lavet nogle undersøgelser og blodprøver. Så bliver vi kørt til en politistation af en art, hvor jeg sidder og venter i flere timer.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Bendtner: Tv-program med Sus på vej?

Elvira beskriver, hvordan hun, kun iført en tynd silkekjole, blev placeret i et frysende koldt rum. Endnu intetanende om, hvad der ventede hende.

- Her bliver jeg så afhørt, og der kan jeg jo godt høre, hvad det går ud på, det her, forklarer hun og fortsætter:

- Det var jo voldsomt skræmmende, og lidt surrealistisk - man forstår det ikke helt. Jeg ventede bare på, at dagen skulle overståes, så jeg kunne få min telefon tilbage.

LÆS OGSÅ: Lene Beier jubler: Har fundet drømmehotellet

Hvad Elvira dog ikke vidste, var, at dagen langt fra var overstået. Efter afhøringen blev hun nemlig kørt til en stor politistation i ørkenstaten.

Her blev diamantdatteren bedt om at tage tøj og smykker af og sætte sig på hug. Noget, hun først var ganske uforstående overfor.

Det var dog først, da hun fik at vide, at hun skulle vente på en anklager, at tiøren faldt.

LÆS OGSÅ: Afhængig gennem ti år: Fie Laursen falder i gang på gang

- Jeg går så ovenpå, hvor jeg kommer ind i et rum, hvor de bare lukker døren i hovedet på mig. Så indser jeg, at der ikke kommer nogen anklager for at tale med mig. Der var jeg bare fanget i et stort fængsel, lyder det fra Elvira.

'Diamantfamilien - fanget i Dubai' kan ses allerede nu på TV 2 Play og på TV 2 Echo klokken 20.40.