Forlod 'kærlighed hvor kragerne vender': Nu har hun fået en kæreste

Det lykkedes ikke 31-årige Freja Mikaelsen at finde kærligheden i 'Kærlighed hvor kragerne vender', men kort tid efter optagelserne mødte hun Simon.

31-årige Freja Mikaelsen var en af de sidste tre piger, der datede 31-årige Benjamin fra Nyborg, men i det sjette afsnit valgte hun at forlade programmet. Efter en uge med brandmanden kunne hun nemlig stadig ikke mærke gnisten.

LÆS OGSÅ: Lene Beier jubler: Har fundet drømmehotellet

- Jeg gav relationen mellem Benjamin og jeg en chance, men desværre kom følelserne, som jeg håbede på, ikke. Derfor måtte jeg lytte til mig selv, og jeg valgte derfor at trække mig, skriver Freja på sin Instagram.

Fandt kærligheden på Tinder

Selvom Freja ikke fandt kærligheden i 'Kærlighed hvor kragerne vender', var hun dog ikke træt af dating, da hun kom hjem fra optagelserne. Allerede kort tid efter fandt hun en sød fyr.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Bendtner: Tv-program med Sus på vej?

Det afslører hun til SE og HØR.

– Det går rigtig godt, vi har set hinanden i fire-fem måneder. Det begyndte rimelig hurtigt, efter jeg kom hjem – der røg jeg tilbage på Tinder. Det gav pote, fortæller Freja Mikaelsen.

Frejas nye fyr er også fra fyn. Han bor i Odense, mens Freja bor i Morud, som er omkring 20 minutter fra den fynske hovedstad.