Her er de kendtes aprilsnarre

Der var lidt for en enhver smag.

Det er vist gået de færrestes næse forbi, at i går var 1. april. Her var de kendte kreative med forskellige aprilsnarre, nogle mere vellykkede end andre, og vi har her samlet en håndfuld af dem.

LÆS OGSÅ: Deler personlig historie: Derfor kan Nora ikke holde aprilsnarre ud

Artiklen fortsætter under videoen...

Mai Manniche vil have brystforstørrende operation

Mai Manniche lavede et opslag på sin Instagram, hvor hun skrev, at hun længe har overvejet en brystforstørrende operation, og nu havde truffet valget om at gøre det.

I dag fik hun dog i endnu et opslag gjort klart, at det var for sjov.

- Aprilsnar! Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at få en brystforstørrende operation. Jeg er super godt tilfreds med mine proportioner - og kunne ikke drømme om at lægge mig under kniven og gå i fuld narkose frivilligt.

LÆS OGSÅ: Ude af 'FBOY Island': Klar til 'Sporløs'

Mette Helena sælger sommerhuset

I månedsvis har entusiastiske følgere fulgt med på Mette Helenas Instagram, hvor hun har gang i en stor renovering af sit sommerhus, som flere af hendes følgere hjælper hende med. I går skrev hun så, at hun sælger huset, da det er blevet vurderet til tre millioner, og det er for godt til ikke at sælge.

LÆS OGSÅ: Vinder af 'Den store juniorbagedyst': Jeg er ikke færdig endnu

Peter Ingemann er ny vært på 'X Factor'

I går offentliggjorde Peter Ingemann, at han overtaget værstjansen fra Sofie Linde og er ny vært på 'X Factor'. Derudover lovede han, at han hver aften ville optræde i drag, og at han selv skulle være deltager i programmet samtidig.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par sætter huset til salg

Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman er gået fra hinanden

I går delte Anne Plejdrup nyheden om, at hende og 'Paradise Hotel'-kæresten Nikolaj Hvidman var gået fra hinanden. Selvom mange kunne gennemskue aprilsnarren, var der også mange, der var usikre, og for en sikkerheds skyld skrev søde og opmuntrende ord til parret.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard om reality-fortid: Oplever modstand og fordomme

Casper Sobczyk laver trefarvet smør

Kendiskokken Casper Sobczyk bød på den måske mest kreative aprilsnar, da han delte et opslag, hvor han reklamerede for Kærgårdens nye trefarvede smør. I opslaget er endda en video, hvor han står med smørpakkerne, og hvor man kan se et stort skilt over det, der skal være butiksfacaden på en pop-up butik for tricolore-smøret.

LÆS OGSÅ: Det skal 'X Factor'-finalisterne nu

Sille Nimholm er gravid

'Paradise Hotel'-stjernen delte i går et opslag om, at hun var gravid, med et billede af hende selv, der holdte om sin udspilede mave. Dén aprilsnar faldt dog ikke i god jord hos hendes følgere, så hun kort efter fjernede opslaget igennem og tyede til sin Instagram story for at reagere på kritikken.

LÆS OGSÅ: Trist afsked med Cirkusrevyen: Jeg blev meget såret