Sille Nimholm endte i shitstorm: Nu reagerer hun

Silles aprilsnar faldt ikke i særlig god jord.

- Du kom meget uventet - men jeg glæder mig helt vildt til at møde dig til oktober.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'FBOY Island'-deltager røg på hospitalet

Sådan skrev Sille Nimholm i går i et opslag på sin Instagram, hvor hun på billedet holder sine hænder på sin udspilede mave.

Det strømmede derefter ind med lykønskninger til den kommende mor. Men der gik dog ikke længe, før en del følgere lagde to og to sammen og konkluderede i kommentarerne, at det var en aprilsnar. Og lige så hurtigt fjernede Sille opslaget igen.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par sætter huset til salg

"Usmageligt" og "tankeløst" var blandt de ord, der blev skrevet i kommentarerne, og kritikken lød på, at det ikke var i orden at lave sjov med noget, der potentielt kan gøre folk kede af det, der eksempelvis kæmper med infertilitet.

Nu er Sille igen tyet til sin Instagram og reagerer på kritikken.

LÆS OGSÅ: Droppede kæresten efter 'FBOY Island': Nu afslører Nikita Klæstrup forhold til deltager

- Jeg er simpelt hen nødt til at også lige at påpege den her krænkelseskultur. Jeg har ikke lavet den her aprilsnar for at gøre nogen ondt eller krænke nogen eller noget som helst, slår Sille fast i sin story og fortsætter:

- I forhold til den her krænkelseskultur. I’m so sorry, men jeg er ved at brække mig over den. Jeg forstår godt, at folk dealer med alt muligt lort, men det gør vi sgu alle sammen. Hvis ikke det er graviditet, er det diagnoser eller hvad ved jeg. Please, koncentrer jer om jeres egen rejse og eget liv og lad være med at forsøge at kontrollere, hvad andre gør, for det kan I ikke.

LÆS OGSÅ: Vinder af 'Den store juniorbagedyst': Jeg er ikke færdig endnu

I sin story henvender Sille sig også direkte til de kvinder, der kæmper med infertilitet, og som er stødt over aprilsnaren.

- Jeg håber, det går jeres vej meget snart, men at jeg laver en joke om det, har intet med jeres rejse at gøre. For så er det også snart forkasteligt at klage over ondt i benene, når der er folk i verden, der ikke kan gå, eller ondt i lungerne, fordi der er folk, der skal have hjælp af en respirator til at trække vejret, og så fortsætter det som en skrue uden ende, forklarer 'Paradise Hotel'-vinderen.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard om reality-fortid: Oplever modstand og fordomme