Pernille Nygaard. (Foto: Henrik R. Petersen)
Pernille Nygaard. (Foto: Henrik R. Petersen)

Pernille Nygaard om reality-fortid: Oplever modstand og fordomme

Flere tidligere reality-deltagere oplever, at deres deltagelse får konsekvenser i deres arbejdsliv.

For få dage siden fortalte tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Monique von Appen, at hendes deltagelse i reality havde kostet hende en fyreseddel. Men hun er langt fra den eneste reality-deltager, der har mødt modstand og fordomme på baggrund af sin fortid.

LÆS OGSÅ: Se det søde billede: Andrea Lykke har født

Artiklen fortsætter under videoen...

Pernille Nygaard deltog i 'Paradise Hotel' i 2012 og har været et offentligt ansigt lige siden. I 'Go' aften live' fortæller hun, at hendes deltagelse også har haft konsekvenser for hendes arbejdsliv.

- Jeg har oplevet modstand fra arbejdsgivere i form af, at jeg er blevet konfronteret direkte med, at det var en faktor i ansættelsesforholdet, at jeg var en offentlig kendt person. Det var nok for dem til at sige, at vi måtte holde et møde om det, fortæller Pernille i udsendelsen.

LÆS OGSÅ: Kærlige kys efter showet: Her 'X Factor'-Selmas kæreste

Pernille har tidligere fortalt, at hun har haft svært ved at balancere livet som både advokat og reality-deltager, og at hun ofte bliver udskammet.

"Hvordan vil du få job?"

Tilbage i juni 2022 blev Pernille færdiguddannet som cand.jur., hvorefter hun tiltrådte en stilling som advokatfuldmægtig hos Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg. Men hendes reality-deltagelse viste sig at blive et problem, allerede da hun studerede.

- Allerede på studiet kan jeg huske, at der var fordomme og spørgsmål om, hvordan jeg ville få job bagefter, når jeg har lavet reality, og om jeg var sikker på, at jeg kunne blive ansat som advokat. Dengang tænkte jeg, at det håber jeg, for på daværende tidspunkt var det fem år siden, jeg havde været med.

LÆS OGSÅ: Droppede kæresten efter 'FBOY Island': Nu afslører Nikita Klæstrup forhold til deltager

Da hun deltog i 'Paradise Hotel' i sin tid tænkte Pernille ikke over, at hendes deltagelse kunne have betydning så lang tid senere i forhold til ansættelse.

- Det har aldrig strejfet mine tanker. Jeg var 20 år gammel dengang, og jeg tænkte ikke over, hvad jeg ville. Jeg tænkte ikke over på daværende tidspunkt, at når jeg blev ældre, ville jeg blive advokat og skulle stå pænt i retten, forklarer Pernille og afslutter:

- Jeg har altid haft det sådan, at jeg ikke vil begrænse mig som person. Jeg vil ikke ændre mig for noget som helst. Jeg skal finde et sted, der kan forene sig med, hvem jeg er, og at jeg er fri som menneske.

LÆS OGSÅ: Therese Philipsens nye liv: Jeg er til kvinder