Galla støtteshow 'Let Røven', Det Kongelige Teater 

Pernille Nygaard
Galla støtteshow "Let Røven", Det Kongelige Teater Pernille Nygaard

Pernille Nygaard bliver ofte udskammet

Den tidligere ’Paradise’-deltager prøver at finde balancen mellem reality og sin ambitiøse jura karriere.

I en spørgerunde på Pernilles Nygaards Instagram har hun givet sine følgere mulighed for at stille spørgsmål. Ét af dem handler om, hvordan hun balancerer livet som advokat og reality-deltager på samme tid, og her faldet svaret prompte.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om tvillinge-graviditet: Tog fortrydelsespille

Artiklen fortsætter efter denne video.

- Det er faktisk virkelig svært, fordi jeg ofte bliver erhvervs shamet. Man føler sig skyldig over at leve sit liv og have det sjovt. Det kan folk ikke håndtere, hvis man samtidig har en fin uddannelse, skriver hun på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Sådan mindes vi ham

Tilbage i juni 2022 forsvarede kendissen sit speciale og blev færdiguddannet som cand.jur., hvorefter hun tiltrådte en stilling som advokatfuldmægtig hos Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg.

Det forstår jeg ikke

Videre på Instagram skriver Pernille, at det kan være spild af tid at tilfredsstille folk, der ikke burde styre ens tilværelse.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

- Man må ikke begge dele, det har jeg aldrig helt forstået. Vi lever trods alt kun en gang, så det er spild at bruge tid på at tilfredsstille folk, som i virkeligheden ikke burde have en indflydelse på ens tilværelse, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vinder med stor kritik: Ny sæson er bedre end min egen

Reality-stjernen er dog stadig optimistisk, og hun håber på, at synet ændrer sig.

- Jeg elsker jura, men jeg er også vild med den anden side af mig. Jeg tror, jeg holder optimismen og håber på, at Danmark snart bliver mere moderne og knap så konservativ, skriver Pernille.