Pernille frustreret over meninger om Teitur-sagen: Den er ikke afgjort

Pernille Nygaard har et godt råd til alle, der ytrer sig om Teitur-sagen.

Teitur Skoubo er i Byretten i Odense dømt 2 år og seks måneders fængsel for voldtægt tilbage i november, men Teiturs advokat ankede dommen til Landsretten kort efter afgørelse.

Artiklen fortsætter under videoen af Teitur. 

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i kovending: Tager afstand til Teitur 

Reality-stjernen Pernille Nygaard kender sagen ind og ud, da hun er Teiturs advokats højre hånd og har været med under hele forløbet. Efter at flere offentlige personer har ytre sig om sagen på de sociale medier, er Pernille kommet med et længere skriv på Instagram om netop at udtale sig om sager, der er anket. Det gør hun uden at nævne specifikt Teiturs sag.

- Når sagen er anket, betyder det, at den endnu ikke er endelig. Sagen er herefter fortsat verserende. Flere sager bliver omstødt af landsretten, det er netop derfor, det er så vigtigt, vi har det retssystem, vi har, som er bygget op om flere og højere instanser - idet der kan ske fejl, da beslutningerne og dommene afsiges af mennesker, og mennesker er ikke fejlfrie - det er et faktum, skriver Pernille i et længere skriv under hendes jura-profil på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sagen er afgjort: Teitur kommer ikke ud af fængslet

Derfor kommer Pernille med en anbefaling til alle.

- Jeg vil på det kraftigste anbefale, at man ikke udtaler sig om sager, der endnu ikke er endeligt afgjort. At udtale sig om noget, der endnu ikke er endeligt, det er bare nytteløst, ubrugeligt og kan være ødelæggende, skriver Pernille fortsat.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard reagerer på Teiturs sag: Gemte følelserne væk