'Ex on the beach'-drama eksploderer: Alle mod Lærke

Dramaet fortsætter i villaen, når deltagerne rotter sig sammen mod Lærke.

Dagens afsnit af 'Ex on the Beach' tager en uheldig drejning efter den kysseleg, som alle tilsyneladende gerne vil deltage i, går fuldstændig galt.

LÆS OGSÅ: Brød reglerne: Fik tæt relation bag om kameraet

Det, der først startede som en harmløs og sjov leg i villaen, udvikede sig nemlig til noget af et drama for især to deltagere, der pludselig blev splittet fra flokken.

- Denne her snak med pigerne går rigtig dårligt, det var meningen, at jeg bare skulle tage en stille og rolig samtale, som bare lige pludselig udvikler sig til noget meget stort, lyder det fra en chokeret Lærke, som står alene med Troy overfor alle de andre deltagere.

Men hun er ikke den eneste, der er chokeret over udfaldet af kysselegen, der har splittet villaen.

- Mig og Emilia har åbenbart smidt en bombe ved denne her kysseleg i villaen, de går helt amok, siger hun i programmet.

- Denne her åndssvage leg har eskaleret på fuld tryk, lyder det fra Lærkes partner Troy, og snart får Liv og Emilia backup, når det højrystede skænderi sender lydbølger ud til de andre deltagere, der hurtigt kommer de to piger til undsætning på værelset.

- Vi skal lige gå ind og sige, at de skal slappe af, siger Mathias, mens han løber ind på værelset med ordene: "Vi bakker Emilia og Liv op".

LÆS OGSÅ: Drama på 'Paradise': Hemmelige kys

Se klippet øverst i artiklen.

Du kan se de nyeste afsnit af 'Ex on the Beach' hver søndag på MAX.

For nylig var 'Ex on the Beach'-deltagerne Troy, Lærke og Liv i studiet hos Realityportalens podcast 'Marcus og Realitypanelet'. Du kan høre afsnittet lige her: