Therese Philipsen
Therese Philipsen

Therese Philipsens nye liv: Jeg er til kvinder

Therese Philipsen lever i bedste velgående i USA, og afslører alt godt på kærlighedsfronten.

46-årig Therese Philipsen udlever sin drøm som bestsellerforfatter i USA med et imponerende forfatterskab på 87 engelskskrevne bøger under pseudonymet Willow Rose. På et personligt plan har hun langsomt, men sikkert også genfundet sig selv. I et interview med Hendes Verden fortæller hun åbent, at hun nemlig er til kvinder.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'- Det skal de synge i aften

- Jeg fandt i processen også ud af, hvad jeg i flere år har vendt ryggen til, nemlig, at jeg også er til kvinder, forklarer hun til mediet.

Artiklen fortsætter efter videoen med 'X Factor'-dommer Simon Kvamm.

Tilbage i 2009 flyttede Therese Philipsen til USA sammen med sin daværende mand, Jan Bøje, og parrets to børn. Men det var også en tid, der dengang kredsede om at fortrænge og flygte fra de hændelser og overgreb, hun havde oplevet tilbage i 00’erne, hvor hun var praktikant hos TV 2.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: De nye landmænd i ‘Landmand søger kærlighed’

I 2021 stod hun frem i dokumentarserien 'MeToo: Sexisme bag skærmen' og fortalte sin historie om den sexistiske kultur, der havde været på nyhedsredaktionen på TV 2.

Therese Philipsen og Jan Bøje er i dag separeret, men fortsat tætte venner samt kollegaer, da han markedsfører hendes bøger. Den nye tid er dog også ekstra særlig for Theresas kærlighedsliv i øjeblikket.

- Nu dater jeg en kvinde, og det er virkelig spændende, fortæller hun til Hendes Verden.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vinder fyret for deltagelse i reality