Pernille Nygaard og Kåre Quist (Foto: Peter Hauerbach og Bo Nymann)
Pernille Nygaard og Kåre Quist (Foto: Peter Hauerbach og Bo Nymann)

Pernille Nygaard taler ud om forholdet til Kåre Quist

Hvad er op og ned? Nu forklarer Pernille.

I starten af året delte tidligere reality-deltager Pernille Nygaard og tv-vært Kåre Quist billeder af hinanden fra en romantisk ferie sydpå.

LÆS OGSÅ: Far var stiknarkoman: Nu søger Geggo svar

Artiklen fortsætter under videoen af reality-parret Nikolaj og Anne.

Det fik rygterne til at svirre omkring, hvorvidt de to var et par. Efter den hede ferie stoppede billederne dog brat, og ingen af de to har ønsket at sætte ord på, hvilket forhold de har til hinanden.

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen single igen: Kærestesorger er aldrig sjove

Nu tager Pernille dog bladet fra munden. I et længere opslag på Instagram taler hun ud om forholdet.

- Hvad end relation jeg havde til Kåre, er det ikke længere aktuelt og har ikke være aktuelt i et stykke tid nu - der er ingen bad vibes, og vi er fortsat gode venner. Jeg forstår, der må være en del forvirring omkring os. Jeg har intet dårligt at sige om Kåre - tværtimod. Han er et fantastisk og omsorgsfuldt menneske, som jeg udelukkende ønsker alt det bedste i verden, indleder Pernille opslaget.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde skaber vild forandring: Kø på Langeland

Ifølge Pernille indledte hende og Kåre aldrig et romantisk forhold.

- Vi blev tætte på meget kort tid, og jeg var ikke klar til at indgå i et seriøst forhold igen. Derfor afkræfter jeg hermed, at der er noget romantisk forhold mellem Kåre og jeg, skriver Pernille.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm og Frank Hvam i vildt fællesprojekt

Pernille afviser alle øvrige rygter om hende og Kåre.

- Diverse rygter om, at der skulle være sket en hændelse, er ikke sande og taget ud af kontekst, der er ikke sket nogen slem hændelse mellem Kåre og jeg, slutter Pernille, der ikke har yderligere kommentarer.

HER&NU har spurgt Kåre Quist, om han er enig i Pernilles syn på sagen, men han er endnu ikke vendt tilbage på vores spørgsmål.