Kåre Quist og Christina Odorico
Kåre Quist og Christina Odorico

Efter kæmpe drama: Nu bekræfter de forholdet

Nu deler parret for første gang selv et billede, der bekræfter deres romantiske forhold, efter en kontrovers mellem Kåre og et ugeblad.

Det er nok efterhånden ikke gået nogens næse forbi, at tv-vært Kåre Quist nyder den tidligere realitystjerne Christina Odoricos selskab. Men det har ikke været deres eget valg.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas gør vildt comeback

Artiklen fortsætter under videoen...

I slutningen af august bragte ugebladet Se&Hør nemlig billeder af parrets ankomst til et badehotel med overskriften, at de to dater. Det behagede ikke Kåre Quist, der i et længere opslag på sin Instagram udtrykkede sin utilfredshed over, at ugebladet ifølge ham ikke respekterede hans privatliv.

Men nu har parret selv valgt at åbne op for deres privatliv. Christina har nemlig delt et billede på sin Instagram af de to turtelduer, der kysser til en fin middag, og bekræfter deres romantiske relation til hinanden.

- Jeg får altid de sene nyheder efterfulgt af en quiz for at sikre, at jeg har hørt efter, skriver den tidligere 'For lækker til love'-deltager til billedet, der er delt med hendes 36.000 følgere på hendes private profil.

I kommentarfeltet lykønsker flere det forelskede par, og Kåre har også selv kommenteret.

- Ham der til højre er godt nok en heldig mand, skriver han.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche i trafikuheld: Jeg er rystet