Gustav Salinas gør vildt comeback

Ifølge tv-personligheden står han ved en skillevej i sit liv.

Gustav Salinas har sat to streger under den. 13 september i sin kalender. Det er nemlig den dag, hvor den tidligere reality-stjerne vil begynde at træne op til endnu en fitnesskonkurrence.

LÆS OGSÅ: Christiane lykkelig: Gravid igen

Tilbage i 2022 stillede den personlige træner op til en fitnesskonkurrence, hvor han fik en fjerdeplads, men denne gang går han efter guldet.

- Det bliver en rigtig hård omgang, men det er nok mest fordi, jeg skal tage så meget på, og så skal jeg cutte (ligge i kalorieunderskud red.). Jeg har cirka syv-otte måneder til at stå i den bedste form, jeg nogensinde har stået i, fortæller Gustav til Realityportalen.

Var er hårdt sted

Grunden til, at iværksætteren ønsker at stille op igen, er, at han ikke følte, at han var den bedste udgave af sig selv, da han stillede op til fitnesskonkurrencen tilbage i 2022.

- Min mormor var rigtig, rigtig syg, og der var nogle problemer med kærligheden. Så der var bare nogle ting, der ikke helt var, som de skulle være. Så jeg tror, at den her gang, der stiller jeg op med en meget bedre pakke, uddyber Gustav.

LÆS OGSÅ: Winnie ramt af sjælden kræftform: Jeg er pissebange

Gustav Salinas mormor gik bort tilbage i september 2022, og han har tidligere åbnet op for deres tætte relation, og at hun var en slags moderfigur for ham.

Går efter guldet

Der er ingen tvivl om, at Gustav Salinas vil gå efter førstepladsen i denne omgang, og det kræver ifølge ham selv blod, sved og tårer.

LÆS OGSÅ: Ærlig Sofie Gråbøl: Jeg var røvirriterende

- Jeg vil stå på det podie i 2024, ikke som den jeg var, men som den jeg er bestemt til at være, skriver Gustav i et Instagram-opslag, hvor han sætter flere ord på beslutningen.

Gustav Salinas skal ikke træne op alene, men han ønsker ikke på nuværende tidspunkt at afsløre, hvem der skal hjælpe ham på sin rejse.

Du se Instagram-opslaget nedenfor, hvor Gustav Salinas annoncerer beslutningen: