Gustavs store sorg: Nu har hun fået fred

Midt i sorgen forsøger Gustav at smile, for det var mormorens ønske.

Ingen af Gustavs følgere kan være i tvivl om, at de seneste dage har været utrolig hårde for den ellers så storsmilende reality-stjerne og iværksætter. Hans elskede mormor sang på sidste vers, og i går var det så slut. Det afslører Gustav med en række stories og en video af deres sidste dans sammen, som han takker for.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

- Så er min mormor rejst. Hun rejste for nogle timer siden, og det er som om en lille del af mig er død i dag. Men samtidig er jeg også bare så glad, for hun ville bare gerne have fred, hun gad ikke mere. Det har været det hårdeste år, det har været så hårdt bare at se hende forsvinde. Det har været så hårdt at se hende miste den der gejst for at leve, fortæller en berørt Gustav i sin story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Leif har ikke kontakt til sin datter: Jeg savner hende

- Jeg er så glad for alt, hun har lært mig. Fordi min mormor er ikke bare en mormor for mig, min mormor var ligesom en slags mor også. Jeg var så knyttet til hende. Jeg kommer til at savne hende. Hun sagde til mig, jeg skulle være stærk, så det er jeg selvfølgelig, og hun sagde, jeg skulle være glad, for livet er en gave.

LÆS OGSÅ: Vild forvandling: Se Stine Kronborgs nye look

Se den smukke video af Gustav og mormorens sidste dans til Kim Larsens 'Om lidt' herunder: