Ude af 'FBOY Island': Klar til 'Sporløs'

Hvis det står til ham, er han langt fra færdig på skærmen.

I dag markerer premieren på det længe ventede datingprogram 'FBOY Island'. Men det blev til en kort fornøjelse for 26-årige Jonas, der er blandt de første tre fyre, der er blevet sendt ud af 'FBOY Island'-villaen.

LÆS OGSÅ: Deler personlig historie: Derfor kan Nora ikke holde aprilsnarre ud

Han begik noget af en brøler, da han glemte Ladys navn, til trods for at de lige havde været på date sammen, og det faldt ikke i god jord hos den unge kvinde, hvis "fuck boy"-radar med det samme slog alarm. Det viste sig dog til Ladys store skuffelse, at Jonas var blandt villaens "nice guys".

Til Realityportalen fortæller Jonas, at hvis det står til ham, så er han slet ikke færdig med at være på skærmen. Det er dog en helt anden genre, han drømmer om at deltage i.

- Jeg er adopteret, og min søster og jeg har søgt om at være med i 'Sporløs'. Vi har snakket med dem og har sendt en video ind til dem. Det ville betyder alt at være med i og finde vores rigtige forældre. Jeg tror, jeg ville begynde at græde på tv, fortæller Jonas til snigpremieren på 'FBOY Island'.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm endte i shitstorm: Nu reagerer hun

Jonas og hans tvillingesøster blev adopteret, da de var et år gamle. Det er Jonas, der har meldt dem til, da søsteren er mere sky for kameraet, end han tydeligvis er.

- Det ville betyde meget for os at finde ud af, hvem vores familie er, hvem vi selv er, hvorfor vi ser ud, som vi gør, og hvor vi kommer fra. Det er et helt andet sted end her med de dyre ting og sådan. Det er en hel anden verden, forklarer han.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'FBOY Island'-deltager røg på hospitalet

Jonas har et rigtig godt forhold til sine adoptivforældre, og det er også dem, der har lært ham at være en "nice guy".

- De tager en ind, som man er. Min mor og far har mistet mange ting i deres liv, så de er gode til at fortælle os, hvad der er godt at sætte fokus på. Som jeg sagde til mine forældre, inden jeg var med i 'FBOY Island', jeg er 100% ærlig. Jeg er ikke ude på at være nogen, jeg ikke er. Jeg er 100% mig selv. Mine forældre har lært mig, at alle har en fortid, og de er, som de er, på grund af den, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Anne og Nikolaj med chokerende aprilsnar

'FBOY Island' kan ses på HBO og Discovery+ med nye afsnit hver søndag.

Jonas fra 'FBOY Island'
Jonas fra 'FBOY Island'