Ignorede det røde flag: Blev ramt af smertehelvede

En daglig svømmetur i det danske havvand for Manniche endte med at få ubehagelige konsekvenser.

I et opslag på Instagram delte smykkedesigneren Mai Manniche et billedet af det kystområde, som hun dagligt besøger for at tage en svømmetur.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde reagerer på ny 'X Factor'-vært

Men den seneste badetur tog dog noget af en voldsom drejning, da Mai vendte hjem igen:

- Et par timer efter min daglige svømmetur fik jeg så voldsomme mavesmerter, at jeg efter en time lå i fosterstilling med så store smerter, at jeg ikke kunne bevæge mig og knap trække vejret, skriver hun i opslaget og fortsætter:

- Jeg måtte ringe grædende til min mor. Lægen rykkede selvfølgelig straks ud.

Ignorerede det røde flag

Mais mor, Vibeke Manniche, kom dog datteren til undsætning med et bud på, hvad der mon havde forårsaget datterens pludselige smerter:

LÆS OGSÅ: Nyt makkerpar skal opklare drab i populær krimiserie

- Min mor kom og fandt jo så ud af, at jeg havde badet i rødt havvand. Dette kombineret med, at jeg har været meget stresset (det er hårdt for maven) OG, det jeg netop havde spist, var åbenbart en meget uheldig kombination, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Pitzner sætter ord på brud: Dét har hun lært

- Jeg var SÅ bange for, hvad det var. Og havde jeg ikke haft min mor, havde jeg ringet efter en ambulance. Da hun kommer og stiller diagnosen - så blev jeg mere rolig og fik det hurtigt bedre. Og som altid havde hun jo ret.

Ifølge TrygFonden, kan et rødt flag i et kystområde betyde, at der er en sundhedsrisiko for netop at bade der, hvilket kan skyldes store bølger, kraftige strømforhold, men også, at vandet kan være forurenet. Og som Mai også selv skriver:

- Læringen? Ingen svømmetur, når der er rødt flag.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: 'Bachelorette'-fyre bejler til ny kvinde

Opslaget på Instagram kan ses nedeunder.