Mia Lyhne til Robert Prisen 2023. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Mia Lyhne til Robert Prisen 2023. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Mia i konfrontation med Casper: Blev holdt udenfor

Skuespilleren Mia Lyhne afslører en oplevelse overfor Casper Christensen, som hun har holdt inde i flere år.

I Casper Christensens podcast 'Casper 8030 Tikøb' er ugens gæst skuespilleren Mia Lyhne, der ellers plejer at holde igen med at snakke om emner, der vedrører privatlivet.

Lige indtil nu.

LÆS OGSÅ: Geggo raser: Truer med skilsmisse

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

De to 'Klovn'-kollegaer taler om grænser, men især, når man ikke konfronterer de personer, der netop kommer til at gå over stregen fra tid til anden.

- Du øver dig i ikke at blive trådt på og holde fast i dig selv. Hvad går du på kompromis med?, spørger Casper, hvortil Mia svarer:

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Landmand søger kærlighed’ vender tilbage

- Det hænger sammen med, at jeg er konfliktsky og ikke bryder mig om ubehaget i at være uenig med andre i virkeligheden. Men jeg er obs på det, og særligt, hvordan jeg tit og ofte ikke siger min mening og er ærlig, fortæller hun.

Mias svar til Casper viser sig også senere for ikke at være tomme ord, da hun konfronterer ham med nogle ting, der har hobet sig op i flere år, og som relaterer sig til ham.

'Er jeg blevet usynlig?'

Mia har nemlig tit følt sig overset i Casper Christensen og Frank Hvams selskab i de snart 20 år, de har lavet tv-serien 'Klovn' sammen:

LÆS OGSÅ: Julie afslører: Derfor vil hun ikke bruge nøglen

- I er jo to mænd med et stort M, der godt kan fylde meget, men som man også kan blive usikker på at være sammen med, starter Mia ud med at sige og fortsætter:

- Tit, hvis vi skulle tage pressefotos, så sad vi og drak kaffe i studiet i en halv time til en time, inden vi gik i gang. Så sad du og Frank og snakkede, og jeg tænkte "Er jeg blevet usynlig?". I snakkede kun til hinanden. Jeg kunne selvfølgelig godt have afbrudt, men det var jeg for 'dørmåtte'-agtig til, fortæller hun til en noget overrasket Casper Christensen, hvis svar også falder prompte:

- Det er jeg utroligt ked af at høre. Jeg skal ikke forsvare mig. Fordi det er jo din følelse, og jeg er ked af, at den er der. Men derfor kan jeg godt blive nysgerrig på, hvorfor Frank og jeg er endt der, siger Casper.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører: Sådan bliver brylluppet

Mia fortæller yderligere, at hun eftersigende følte sig mere og mere alene på settet til 'Klovn' efter Iben Hjejle forlod serien.

- Det var svært efter Iben forsvandt, da vi dengang, synes jeg, var en fire-kløver, der efterhånden blev mere og mere jer to til sidst, siger Mia.

Resten af afsnittet kan man lytte til her.