Her er hovedpersonerne i sæson 2. af 'Hvide Sande' på TV 2.
Her er hovedpersonerne i sæson 2. af 'Hvide Sande' på TV 2.

Nyt makkerpar skal opklare drab i populær krimiserie

Optagelserne til sæson to af krimiserien 'Hvide Sande' på TV 2 er i gang med et nyt drabsmotiv og ikke mindst to nye efterforskere, der står i spidsen for opklaringen.

Nordisk krimi sælger godt i udlandet. Det er tv-serien 'Hvide Sande' på TV 2 blandt andet et godt eksempel på, da den første sæson blev solgt til over 40 lande - herunder de nordiske lande, USA, Storbritannien til Japan.

Nu er optagelserne til den populære tv-series anden sæson skudt i gang med en ny drabssag, ny fortælling, nye intriger i den vestjyske muld og ikke mindst to nye hovedpersoner, der står i spidsen for efterforskningen.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

De er de nye hovedpersoner

Det er skuespillerne Anne Louise Hassing og Allan Hyde der sammen udgør det nye makkerpar i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Nu deler Kaspar og Lambang svaret: Han er biologisk far

Anne Louise Hassing spiller den erfarne drabschef, Maj Lorentzen, der flytter til Hvide Sande i håbet om at finde ro efter senfølgerne af en blodprop, hun fik, forårsaget af stress på grund af sit arbejde.

I Hvide Sande vil Maj Lorentzen således slå sig ned for at finde ro, men også prøve at genskabe forholdet til sin voksne datter, der spilles af Frederikke Dahl Hansen, og barnebarnet igen.

Men de jyske omgivelser byder op til alt andet end fred og ro, da én af de prominente skikkelser i byen findes dræbt. Og med en efterforskning, der mere eller mindre går i stå, overtales Maj af den lokale betjent, Bjørn, spillet af Allan Hyde, til at vende tilbage til sin profession, hvor jagten går ind på at fange en brutal morder.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører: Sådan bliver brylluppet

Seerne af den kommende sæson kan også glæde sig til et gensyn med blandt andre Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bodil Jørgensen, der medvirkede i første sæson.

Sæson to af 'Hvide Sande' kommer til at være på seks afsnit. Og det forventes at få premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2025.

Anne Louise Hassing og Allan Hyde, der er hovedpersonerne i sæson 2 af 'Hvide Sande'.
Anne Louise Hassing og Allan Hyde, der er hovedpersonerne i sæson 2. af 'Hvide Sande' på TV 2.