Nu deler Kaspar og Lambang svaret: Han er biologisk far

Kaspar og Lambang afslører, hvem der er den biologiske far til deres kommende søn.

Smilet er stort for tiden for parret Kasper Mørk Arianto, 35, og Lambang Arianto, 40, og børnene, Atlas og Java på fire år.

De venter nemlig på, at det nye familiemedlem snart kommer til verdenen.

Kaspar og Lambang blev fædre til tvillingerne, Atlas og Java, via rugemoderskab. Det er også den ordning og proces, de har brugt med deres kommende søn, men denne gang er det en anden rugemor, der leverer og føder barnet på vegne af dem:

LÆS OGSÅ: Mettes hemmelige notesbog: Læs hendes tanker om mændene

– Tilbage i 2017 befrugtede vi nogle æg, hver især. Kaspar befrugtede halvdelen, og jeg den anden. Vi lagde en pige op for Kaspar og en dreng op for mig. Det ønskede vi også denne gang med vores rugemor, Devin, fortæller Lambang, mens Kaspar tilføjer:

– Men, der er ofte en procentchance for, at det ikke er begge æg, det lykkes med, og det var også kun ét af æggene denne gang. Vi kendte ikke kønnet på barnet i et stykke tid, da man ud fra de første resultater ikke kunne se det, men bare, at Devin var gravid.

Det er mig, der er papa

Kaspar og Lambang fortæller videre, at de planlagde en Gender-Reveal (red. En fest, hvor man afslører kønnet på det kommende barn) samme aften som Lambangs 40-års fødselsdag på toppen af AC Hotel Bella Sky.

Afsløringen af barnets køn kom også som en overraskelse for dem dengang:

LÆS OGSÅ: Her ankommer de kendte til Roskilde Festival

– Vi havde fået Devin til at tage fat i vores veninde omkring kønnet. Og når vi fik kønnet at vide, så vidste vi også, hvem der var faren, fortæller Kaspar, mens Lambang tilføjer:

– Til festen var der to konfetti-rør, der blev skudt ud, og så kom der blåt konfetti og der vidste vi, at det var mig, der var den biologiske far. Vi var sygt overraskede, fortæller han til HER&NU.

Hvem, der er den biologisk far eller ej, fylder ikke så meget for Kaspar og Lambang. Parret glæder sig udelukkende over familieforøgelsen og ikke mindst til at få deres kommende søn hjem til familien.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr chokerer: Kysser kendis

Hjemme hos Kaspar og Lambang i sommerhuset på Falster
Hjemme hos Kaspar og Lambang i sommerhuset på Falster