Terapi på tv: Kom med Anna Lin på briksen

En ung generationen der taler om alt på nær de svære følelser er et emne tv-værten Anna Lin tager op i et nyt og yderst personligt program på DR1.

Udadtil kan det virke som om, at Anna Lins dagligdag er perfekt og 'Instagram'-lækkert med en karriere, der er på vej fremad i bedste velgående.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne i vild skade: Jeg er en fighter

Men under overfladen kæmper Anna Lin også med svære følelser så som ensomhed og angst, ligesom andre unge personer fra hendes generation.

Det vil hun gøre op med nu.

LÆS OGSÅ: Fandt hinanden i 'Vild kærlighed': I dag undrer de sig over en ting

Artikel fortsætter under videoen.

I programserien 'Anna Lin har det fint' på DR, forsøger tv-værten at bryde med perfekthedskulturen og netop tale om de svære følelser, der kan fylde meget i et ungt menneske.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Produktionen advarede mig

I fem afsnit vil hun forstå sig selv bedre og være med til at aftabuisere mistrivsel gennem terapi, hvor hun inviterer seerne med ind til sessioner, hun har hos en psykoterapeut:

- Jeg valgte at starte i terapi og filme det hele, da jeg gerne vil blive klogere på mine følelser og vise, at sårbarhed er en styrke. Jeg vil inspirere til de svære samtaler, hvor der er plads til mere åbenhed, og det er mit håb, at jeg ved at starte de her samtaler, gør det nemmere at finde fællesskab i følelserne, fortæller Anna Lin.

Med udgangspunkt i de følelser og temaer, hun arbejder med hos terapeuten, taler hun sideløbende med andre unge voksne om de svære følelser, som mange af dem alt for ofte går alene med.

LÆS OGSÅ: Bille August og konen er gået hver til sit

For Anna Lin var det vigtigt at inddrage de unge voksne i udviklingen af programmerne fra start.

- Da jeg fik muligheden for at lave et program til min egen målgruppe for DR1, vidste jeg, at jeg ikke ville udvikle det alene. Derfor inviterede jeg en masse andre unge ud på DR til workshops, og her blev det tydeligt, at der mangler et program, der tør være i de svære følelser, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'- deltager viser kæresten frem

Programserien ’Anna Lin har det fint’ har premiere på DRTV torsdag den 29.juni fra morgenstunden og klokken 21.25 samme dag på DR1. Serien er i fem afsnit.