Fandt hinanden i 'Vild kærlighed': I dag undrer de sig over en ting

De kommer begge fra byen Hørup i Jylland med 2600 indbyggere, men det blev på landsdækkende tv, at de fandt hinanden og kærligheden.

Selvom Rune og Ida Emilie har gået i samme børnehave og folkeskole, lærte de først hinanden at kende, da de begge deltog i anden sæson af DR-datingprogrammet 'Vild kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Gik flere uger over termin: Nu har 'Bagedyst'-stjerne født

Artiklen fortsætter under videoen.

På en tømmerflåde ned af en svensk å, fri for civilisationen, fik de lov til at fordybe sig i hinanden, hvilket førte til en forelskelse.

Og da kameraerne slukkede og deltagerne rejste hjem til hverdagen, blev de to også kærester.

LÆS OGSÅ: Teitur afslører nyt om sin kommende bog

I dag er parret stadig sammen, og I podcasten 'RealityRadio', som er lavet af Radio 24syv, fortæller Rune og Ida Emilie nu, om tiden i og efter programmet.

- Jeg synes, at det var fedt, at være med i programmet og date på den måde. Man får lov til at være rigtigt meget alene, når man først sejler afsted, og man lærer hinanden godt at kende, fortæller Ida Emilie og Rune supplerer:

- Jeg er mega stor fan af det. Vi blev også bedt om at lægge telefonerne væk, og det havde stor indflydelse på, hvordan man kan være nærværende og lære hinanden at kende.

Er der nogle matchmaking-eksperter tilstede?

Som i et hvert andet eventyr var der også en skurk i deres. Og i Ida Emilie og Runes tilfælde var skurken produktionen.

I første omgang var de to nemlig overhovedet ikke matchet, og i dag mistænker parret produktionen for med vilje ikke at sætte dem sammen, selvom produktionen vidste, at de var det oplagte match.

- Det virkede som om, at de med vilje havde byttet rundt på brikkerne, for at vi som deltagere selv skulle bytte tilbage. Det var et godt trick til at give os blod på tanden, og det var godt tv, lyder det fra Rune i podcasten.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Produktionen advarede mig

Både Rune og Ida Emilie er også sikre på, at produktionen ikke har allieret sig med matchmaking-eksperter, som de ellers proklamerer.

- Jeg tror ikke, at der er matchmaking-eksperter, lyder det fra Ida Emilie, som dog slår fast, at det ikke spiller en afgørende rolle for parrets oplevelse.

- Det jo et tv-program, som man melder sig til, lyder det.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra produktionsselskabet Story Productions, men de er endnu ikke vendt retur.

I dag bor Rune på kollegium i Lyngby, mens Ida Emilie netop er flyttet ind i sin egen lejlighed i Holbæk, hvor hun arbejder som jordemoder på Holbæk Sygehus.