Dropper samarbejde: 'Løvens Hule'-investor trækker sig

Anne Stampe køber Mia Wagner ud af virksomhed Nordic Female Founders efter tre års samarbejde.

Erhvervsprofilen, Mia Wagner, er blevet købt ud af sin nu tidligere samarbejdspartner og den nyeste 'Løvens Hule'-investor, Anne Stampe, i virksomheden Nordic Female Founders.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne i vild skade: Jeg er en fighter

Udmeldingen fremgik i en pressemeddelse, som Mia Wagner delte i et opslag på sin LinkedIn-profil.

- Vi har sammen vurderet, at vi kan udrette endnu mere hver for sig.

- Jeg kommer til at fortsætte arbejdet med kvinders vilkår i erhvervslivet, men som led i en samlet dagsorden omkring analyse og rådgivning indenfor Social Impact Entrepreneurship. En del af mit hjerte følger naturligvis stadig Nordic Female Founders, og jeg hepper på Anne og hele holdet fra sidelinjen, skriver Mia Wagner blandt andet i pressemeddelelsen.

For tre år siden stiftede Anne og Mia virksomheden sammen med fokus på at skabe mere diversitet og ikke mindst forbedre kvinders vilkår i erhvervslivet.

Dengang var Mia Wagner én af investorerne i DR-programmet 'Løvens hule', hvor hun også investerede for Nordic Female Founders' penge.

Sidste år overtog Anne Stampe Olesen således pladsen for Mia i det populære program.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Produktionen advarede mig

Det afsluttende samarbejdet mellem parterne satte Anna Stampe også ord på i pressemeddelelsen:

- Mit hjerte ligger hos arbejdet med iværksætterne, både som Løvinde og som vejleder. Vi har på kort tid investeret i og bidraget til vækst i mere end 15 virksomheder. Vi har skabt et fantastisk netværk af kvindelige investorer og iværksættere med afsæt i Female Founders House, skriver Anne Stampe og fortsætter:

- Jeg kommer til at savne Mias daglige sparring og vores gode partnerskab, til gengæld er vores venskab stærkere end nogensinde.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjene tager stort skridt i forholdet