Kirsten Olesen efter fyring: Nye projekter på vej

Efter knap treogfyrre år på Det Kongelige Teaters bonede gulve, er den folkekære skuespiller nu gået med tiden og blevet freelancer.

Den 8. juni 2023 markerede også dagen, hvor den folkekære skuespiller Kirsten Olesen, 74, endegyldigt sagde farvel som den sidste fastansatte skuespiller i Det Kongelige Teaters skuespillerensemblet efter knap treogfyrre års ansættelse.

Hun blev fyret tidligere i år, da teateret ikke kunne tilbyde hende flere roller, men det kom også i kølvandet på, at det faste skuespillerensemblet i årevis har svundet ind gennem tiden. Eller 'salami'-metoden, som Kirsten Olesen også selv har kaldt det.

LÆS OGSÅ: Drama i ‘Bachelorette’: Trækker Boris sig fra programmet?

Skuespilleren satte dog ord på oplevelsen, da HER&NU mødte hende på den røde løber til premieren på spillefilmen 'Toves værelse' i Imperial i går.

- Jeg sluttede her den 8. juni. Det var lidt underligt, men det er helt okay. Jeg har været der i treogfyrre år. Det er da også godt nok.

Da Kirsten Olesen blev spurgt indtil om forholdet til det Kongelige Teater dog fortsat var kollegialt, faldt svaret prompte:

- Ja, men nej. Jeg har ikke meget med dem at gøre, for der er jo ikke noget fast længere. Jeg har et godt samarbejde med de mennesker, jeg nu er sammen med, fortalte hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Stig var dødsyg på daten med Mette

Det skal Kirsten Olesen nu

Kirsten Olesen er rykket med tidens kultur inden for skuespillerbranchen og lever tilværelsen som freelancer:

- Jeg prøver at finde ud af freelance-livet, men det skal nok gå, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Paradiso tvunget til stor beslutning: Jeg er desperat

Men selvom det nye arbejdsliv lige skal under huden, så har hun allerede kommende projekter i støbeskeen at se frem til:

- Jeg skal først ned på 'Husets teater' og spille noget der, og så har jeg noget oppe på 'Aalborg Teater'.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Bachelorette’