Premiere på 'Against the Ice'.
Premiere på "Against the Ice".

Bille August og konen er gået hver til sit

Filminstruktøren Bille August bekræfter, at ham og hustruen ikke længere bor sammen.

Elleve år som hinandens ægtefæller er måske ved vejs ende for 74-årige Bille August og hustruen Sara-Marie Maltha, 51.

LÆS OGSÅ: Julie færdig med Boris: Derfor fik han ikke en rose

Bille bekræfter ihvertfald over for SE&HØR, at parret ikke længere bor sammen i Hellerup-villaen:

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

- Det er korrekt, at Sara-Marie og jeg er flyttet fra hinanden. Jeg har i øjeblikket ikke flere kommentarer til situationen, udtaler Bille August til mediet.

LÆS OGSÅ: WHAT! To nye fyre tjekker ind i ‘Bachelorette’

Om parret netop nu gennemgår en skilsmisse er endnu uvist.

I et interview med 'Alt for damerne' i 2018, satte den ellers private filminstruktør ord på, at ét af hans nulpunkter med livet, er, når kærligheden i et forhold forsvinder uden, at man kan gøre noget ved det:

– Jeg tror, det er mine skilsmisser. Det er så forfærdeligt at nå frem til den erkendelse, at den store kærlighed, som vi troede så meget på, er forsvundet. Hvor forsvandt den hen? Jeg kan ikke komme på noget, der er værre, end at skulle træffe sådan en beslutning.

- Jeg har kun været gift en gang før, men jeg har levet sammen med fem kvinder i længere tid, og det er det samme brud, uanset om man er gift eller ej. Man forelsker sig, er helt opslugt af kærligheden, og man får børn sammen, fordi man føler, det er det rigtige. Og så forbruger man kærligheden, den forsvinder, og pludselig står man der og kan ikke forstå, hvad pokker der skete. Den kærlighedskapital, man havde sammen, er opbrugt. Der er ikke mere at tage af, og man må gå hver til sit. Det er et nulpunkt.

Sara-Marie og Bille fandt sammen tilbage i 2002 og blev gift i 2012. De har derudover fællesbørnene Amaryllis, Albert og Aya sammen.

HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Sara-Marie Maltha, men hun har endnu ikke vendt tilbage på henvendelsen.