Fik kræftudredning i hemmelighed: Nu har TV 2-Stjerne fået svar

I flere uger har Kaspar Arianto haft et kræftspøgelse hængende over hovedet, som han ikke har ville fortælle offentligheden om - Indtil nu.

Hver dag må have føltes som en uge for Kaspar Arianto, som de seneste stykke tid har gennemgået en kræftudredning på grund af en akut opstået urinrørssygdom.

LÆS OGSÅ: Kendis blev lam efter ulykke: Jeg tog 60 kilo på

Nu har TV 2-stjernen dog endelig fået svar, og han deler de gode nyheder på sin Instagram.

- Efter 3 ugers sygdom og 2 ugers udredning fik jeg i dag lægernes ord for, at det ikke er kræft. Tror ikke ord kan beskrive, hvor trykket mit indre har været af angsten og ventetiden, og hvor lettet jeg er i dag.

Skjult for offentligheden

Indtil nu har Kaspar Arianto ikke delt noget omkring sin kræftudredning, og det har været et bevidst valgt at holde det hemmeligt.

- Jeg har nok haft et behov for at holde fast i normaliteten. Hvis der stadig var sommerhusbyggeri, glade børn og Fars Dag i feedet, kunne jeg måske kigge på det udefra og blive mindet om alt det, jeg helst ser fylde i tilværelsen, fortæller han og forklarer, at kræftudredningen dog har fyldt og bekymret ham meget.

'Gå til lægen, mand!'

Hans bekymring og nye erfaringer har også gjort, at han i opslaget kommer med et opråb til andre mænd.

- Og for at gentage en ældre kampagne, der retter sig særligt mod mit køn: Gå til lægen, mand! Tallene viser, at vi alt for ofte pakker tingene og følelserne væk. Troede ikke selv, at jeg ville falde i den kategori, men det gjorde jeg. Og det skulle gøre rigtig ondt, før jeg handlede og rakte ud, lyder det.

LÆS OGSÅ: Mikkel D efter 'Bachelorette': Afslører stor nyhed

Selv om 'Sommerdrømme'-deltageren i dag er kræftfri, døjer han stadig med smerter og kæmper med toiletbesøgene.

Læs hele opslaget fra Kaspar Ariantos Instagram herunder.