CHOK: Fjerner alt

'Ex on the Beach'-deltageren har valgt at sige farvel til filler, da hun ønsker nu at få et mere naturligt look.

Line Maria, som er kendt fra 'Ex on the Beach', har gennemgået lidt af en forvandling, siden at vi første gang stiftede bekendtskab med hende på skærmen i tredje sæson af 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: Kendis blev lam efter ulykke: Jeg tog 60 kilo på

Få måneder efter sin deltagelse rejste hun nemlig til Tyrkiet og fik lavet bryster og næse på en privatklinik - og herhjemme i Danmark fik hun filler i læber, kindben og kæben.

Men nu har hun valgt at det skal være slut. I hvert fald med en del af det.

Realitystjernen har nemlig fået fjernet de fillers, der gjorde hendes kæbelinje og kindben ekstra markerede og hendes læber store og svulstige.

Det fortæller hun i en spørgerunde på Instagram.

- For 3-4 uger siden fik jeg opløst alt filler i ansigtet - herunder kindben, kæbe og læber. Så det eneste filler, som jeg har, er 0,6 ml i læberne, som jeg fik i, efter at jeg fik opløst det gamle filler i læberne, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Kort efter brud: 'Ex on the Beach'-deltager ser en ny fyr

Til Realityportalen forklarer Line Maria, hvorfor at hun fik det fjernet.

- Jeg har lidt en tendens til at trække væske til filler, så jeg fik sådan et lidt oppustet look, fortæller hun og forklarer, at hun havde brug for en frisk start.

- Nogle gange kan man godt stirre sig lidt blind på det hele, og så er det meget fint at træde et par skridt tilbage, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om kejsersnit

Line Maria vil ikke udelukke, at hun i fremtiden igen vil kaste sig ud i en ny omgang filler.

- Jeg er glad for mit udgangspunkt for nu, lyder det.