Sendt hjem af produktionen: Nu står hemmelig 'Bachelorette'-fyr frem

Nu deler den hidtil mystiske Steen for første gang sin side af sagen.

'Bachelorette' havde kun lige haft premiere, da seerne begyndte at undre sig over, hvorfor man i TV 2-programmet blev fortalt, at 17 bejlere var draget til Mexico i håb om at finde kærligheden i Mette eller Julie.

LÆS OGSÅ: Kendis blev lam efter ulykke: Jeg tog 60 kilo på

I en spørgerunde på Instagram afslørede Adam Sandgaard, der medvirker i programmet, at den sidste gut - en fyr ved navn Steen - røg hjem allerede inden optagelserne for alvor var gået i gang.

– Fordi produktionen ikke tænkte, at han ville passe ind i formatet, lød forklaringen dengang.

Hvem denne mystiske Steen er, og hvad der skete, siden produktionen fløj ham hele vejen til Mexico for blot at sende ham retur igen, har siden været uvist. Indtil nu.

I et eksklusivt interview med HER&NU og Realityportalen sætter Steen, som ikke ønsker at stå frem med fulde navn, nemlig ord på sin oplevelse.

LÆS OGSÅ: Løj han om kys? Nu forklarer Boris

Det skete der

Det var ved et tilfælde, at Steen endte med at blive castet til 'Bachelorette'. Faktisk var casterne i første omgang ude efter at få hans kammerat med i programmet, men da det ikke var muligt, sendte vennen dem i Steens retning i stedet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Pitzner er blevet bestjålet for en formue

Og herfra gik det stærkt.

I løbet af blot halvanden uge når han at komme til casting, blive godkendt og beslutte sig for at medvirke i programmet - og før han ved af det, står han i lufthavnen med de 16 andre bejlere og gør sig klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Steen skulle have været blandt castet i 'Bachelorette'.
Steen skulle have været blandt castet i 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup i stor sorg: Har mistet sin mor

- Oppe i flyet møder vi nogle svenskere. En pigegruppe, som jeg og nogle af de andre deltager finder interessante. Vi tilføjer dem på Instagram og skriver med dem der, forklarer Steen.

Efter ankomsten til Mexico bliver bejlerflokken indlogeret på et hotel, de skal være på, indtil optagelserne går i gang.

- Da vi kommer til hotellet sidder jeg og snakker med de andre om, om vi ikke skal tage derover og besøge de her piger, fordi de bliver ved med at spørge, om vi ikke kigger forbi. Der er sådan lidt sniksnak omkring det, fortæller han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Se videoen: Christopher får fan til at bryde sammen

- Vi aftaler med de her svenske piger, at vi mødes med dem inde i byen om natten, for vi kan jo ikke tage ud i løbet af dagen, fordi produktionsselskabet ikke vil have, vi tager nogle steder hen. Vi er ret låst på det her hotel og må ikke engang gå ture eller noget.

En kort fornøjelse

Det lykkedes dog ikke Steen at overtale nogle af de andre fyre til at gå på eventyr, hvorfor han alene måtte drage ud i det mexicanske natteliv for at finde de interessante svenskere.

Kort tid senere vendte han dog slukøret tilbage til hotellet, da han ikke kunne finde en taxa, der kunne køre ham ind til byen.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager endte i slemt misbrug: Nu har han fået hjælp

- Dagen efter trækker produktionschefen mig til siden og fortæller mig, at det nok ikke var der her program, jeg skulle være med i, fordi han kunne mærke, jeg ikke var færdig med at være single og gerne ville ud at feste, fortæller Steen.

Fra Steen bliver trukket til side går der ifølge ham omtrent et kvarter, før en taxa holdt klar til at køre ham over på et andet hotel.

- Jeg var lidt forbløffet over, hvor stærkt det gik - men i bakspejlet kan jeg jo godt se, at jeg nok ikke var færdig med at være single, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Teitur slår fast: Jeg er ikke kommet videre

HER&NU og Realityportalen har tidligere været i dialog med både TV 2 og produktionen bag programmet for at høre til situationen. Hertil har Thomas Richard Strøbech, der er redaktør på 'Bachelorette', oplyst følgende:

- Det har vi ingen kommentarer til, da vi ikke udtaler os om personer, der ikke er med i programmet.

HER&NU og Realityportalen er bekendt med Steens fulde identitet og har set dokumentation for, at han var med i Mexico.

LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om 'Bachelorette'