Teresa og Teitur.
Teresa og Teitur.

Teitur slår fast: Jeg er ikke kommet videre

Nu tager realityfyren bladet fra munden og taler om bruddet.

På Instagram er der store smil og en masse træning, fest og hygge med vennerne hos Teitur Skoubo. Til gengæld er der ingen spor af hans ekskæreste Teresa Ovenbearg. Det har fået flere af hans følgere til at spørge ind til, om han er kommet videre efter forholdet.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Bachelorette'-bejler afslører hemmelig søn

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Teresa fortæller om bruddet med Teitur.

I en spørgerunde gik en del af spørgsmålene på netop det, og han lovede følgerne svar. Nu tager han så bladet fra munden og fortæller, hvordan han har det.

LÆS OGSÅ: Irina afslører stor nyhed om nyfødt søn

- Jeg har noget undgået det lidt her. I er meget interesserede i at høre omkring mig og Teresa, og det forstår jeg godt. Da vi var kærester, viste vi meget af hinanden, og så når man slår op, er der selvfølgelig forventninger om, at man fortæller, hvad er der sket, hvad nu, og hvordan har man det, lyder det fra Teitur, som fortsætter:

- Men jeg vil sige, at det er ikke fordi, jeg ikke vil dele ting her. Jeg har bare lidt svært ved at være så åben omkring håndteringen af min proces, og jeg er selvfølgelig ikke allerede kommet videre, det er en længere proces, men ja, jeg snakker ikke meget om sådan noget. Jeg prioriterer at være sammen med venner og familie og bruge tid med dem, men det er heller ikke sådan, at vi går i dybden med det, det er bare ikke den måde, jeg gør mine ting på.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Lang kamp om sønnen

Han takker sine følgere for interessen, men understreger, at det ikke er nemt for ham at dele ud af den slags, så man skal nok ikke forvente at komme meget tættere på. Det håber han, at folk forstår.