WHAT! 'Bachelorette'-bejler afslører hemmelig søn

Faktisk fortalte han Mette om sin søn allerede første dag - men det fik seerne altså ikke at se.

Undertøjssælgeren Art Lakhampui, der var den første - og indtil videre eneste - til frivilligt at forlade 'Bachelorette', kan også skrive far på cv'et.

Men det får seerne altså ikke at vide om den 27-årige aarhusianer.

Til HER&NU og Realityportalen fortæller han ellers, at han allerede den første aften, efter at have hilst på kvinderne på den røde løber, trak Mette til side for at fortælle lidt om sig selv.

- Jeg fortalte hende om, hvem jeg var, og at jeg gerne ville starte ud med at sige, at jeg har et barn. Men den seance er blevet klippet ud, fortæller Art.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes: Sådan friede han

Han er far til Oscar på fire, men har for ganske nylig måttet vende sig til ikke at se sin søn så ofte.

Art sammen med sønnen Oscar.
Art sammen med sønnen Oscar.

- Han bor lige nu på Philippinerne med sin mor. De er lige flyttet derover for halvanden måneds tid siden, fortæller Art og understreger, at han og Oscars mor fortsat har et godt forhold til hinanden.

LÆS OGSÅ: Husker du ‘Love Island’-Jonas? Ikke til at kende

- Det er da hårdt at have ens dreng så langt væk, men jeg tror på det bedste, og håber på de egentlig flytter tilbage igen på et tidspunkt. Lige nu vil de gerne rejse rundt i Asien, og så måske etablere sig der, og det er ok for mig, så længe de har det godt, og jeg ved, at min eks er en super god mor, så jeg er ikke i tvivl om, at det hele nok skal gå, og på et tidspunkt kommer de nok hjem igen, ellers tager jeg derned og besøger dem.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr i voldsomt uheld