‘Bachelorette’-fyre skrev sang under optagelserne: Nu bliver den udgivet

Boris og Markus skrev sangen på en fridag i Mexico.

Det er ikke kun venskaber, kærlighed eller knuste hjerter, som fyrene i 'Bachelorette' kan tage med sig hjem fra Mexico. For Boris Hiort og Markus Brandt er det nemlig også en splinterny sang og starten på et samarbejde.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler afslører: Skal lave mere tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Markus synger for de to bachelorettes...

Mens begge er sangskrivere, så er Boris producer og Markus er sanger i et band, så det må siges at være en godt musikalsk cocktail.

LÆS OGSÅ: Reality-par tager stort skridt: Hun sagde "ja"

Til Realityportalen/HER&NU forklarer Markus, hvordan samarbejdet blev til.

- Det skete efter, at Boris havde hørt mig spille inde i hytten, hvorefter han spurgte mig, om jeg havde lyst til at skrive en sang med ham en dag, hvor ingen af os skulle på date. Boris er selv producer og sangskriver, så jeg tænkte da, at det var oplagt, at vi gjorde det, forklarer Markus og fortsætter:

- Vi gik op på tagterrassen en aften og hørte lidt af, hvad hinanden havde lavet før, og brainstormede emner. Jeg spillede nogle akkorder, og Boris nynnede en melodi, som jeg bad ham om at gentage, og så bouncede vi frem og tilbage med idéer derfra.

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Datteren i voldsomt uheld

Forelsket i bedste veninde

De to 'Bachelorette'-bejlere var i Mexico for at date de samme to kvinder, og de har også den ting til fælles, at de tidligere har oplevet at være håbløst forelskede.

- Boris kom på idéen om at skrive en sang om at være forelsket i sin bedste veninde, hvilket jeg kunne relatere til. Boris og jeg havde begge en fornemmelse af, at vi skulle hjem og producere den, fortæller Markus, der havde skrevet en sang til Mette og Julie, da han skulle imponere dem på den røde løber i programmet.

LÆS OGSÅ: Nicklaes og Mads afslører: Mere tv sammen

Det bliver dog ikke kun til én sang for bejler-duoen. De arbejder nemlig allerede på flere.

- Det satte en nerve i gang i mig, som fik mig til at skrive flere sange på dansk, og det blev lidt en rutine for mig på fridagene at gøre. Da vi kom hjem, begyndte vi efter den første sang at arbejde på flere sange, og vi går stadig i studiet og arbejder på nyt materiale. Det blev dermed starten på et nyt eventyr for os begge, og vi er meget spændte på hvor det fører os hen, afslutter Markus.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel er blevet gift i al hemmelighed

Sangen hedder 'Tættere på' og bliver udgivet den 9. juni.

Herunder kan du få et lille smuglyt:

@borishiort Har du nogensinde været forelsket i din ven eller veninde?👀 #forelskelser #danskpop #danskmusik @Markus Brandt ♬ Tættere På - Markus Brandt