Line Sofie
Line Sofie Petersen.

Paradiso i chok: Datteren i voldsomt uheld

Line Sofie havde først ro i maven, da en lægefaglig havde kigget på skaden.

Line Sofie Petersen, der er kendt fra 'Paradise Hotel', fik sig en slem forskrækkelse, da datteren Ellie forleden var ude for et uheld.

Det fortæller hun om i et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Michelle Vind har født

Artiklen fortsætter under videoen.

- Hun faldt over en papkasse og slog hovedet direkte ned i en stor keramikkrukke som stod på gulvet. Hun ramte den på fuld smadder med sin næse, som resulterede i, at hun med det samme hævede op og blev blå, skriver hun og fortsætter:

- Jeg sagde straks til min mand, at vi skulle ringe til skadestuen, fordi det så virkelig ikke godt ud, og hun var selvfølgelig meget ked af det. Men skadestuen ville sgu ikke se hende.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Bagedyst'-stjerne afslører: Datede Pitzner

Ud fra Line Sofies fortællingen vurderede lægevagten nemlig, at det ikke lød til, at næsen var brækket, men i stedet til, at der "bare" var tale om et sprunget blodkar.

Det satte dog ikke en stopper for den moderlige bekymring, hvorfor Line Sofie dagen derpå tog Ellie med til lægen, beretter hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen og kæresten tager stort skridt

- Min mavefornemmelse havde brug for, at en sagkyndig tilså hende, fortæller hun og tilføjer:

- Heldigvis var der ikke noget brækket og lægen var så sød og lavede forskellige test med hende. Hun var så sej. Jeg gik derfra tryg og med ro i maven. Nu skal hun bare komme sig.

LÆS OGSÅ: Mette fik sit kys: Afslører hemmelig aftale med produktionen