Jamie Sørensen og Julica Dall Larsen
Jamie Sørensen og Julica Dall Larsen

Reality-par tager stort skridt: Hun sagde "ja"

Jamie havde fundet den romantiske side frem, da han stillede det store spørgsmål til Julica.

Vin, chokolade, stearinlys og roser. Den klassiske opskrift på at vinde sin udkårnes hjerte.

LÆS OGSÅ: I al hemmelighed: Petra Nagel er blevet gift

Og det faldt lige i Julica Dall Larsens smag.

- I går, da jeg kom sent hjem fra en meget lang dag, blev jeg mødt af noget af det sødeste, skriver Julica på sin story på Instagram, hvor Jamie Sørensen har fundet alle skytsene frem og sidder med en rød ballon:

- Jeg var meget forvirret, og havde ikke set, at der stod noget på ballonen.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman bryder sammen i nyt tv-program

På ballonen stod der med en sort tusch skrevet "Vil du være min kæreste?" med mulighed for at sætte kryds ved svarene "Ja", "Nej" og "Måske".

Det virkede. Julica satte nemlig et stort kryds ved svaret "Ja".

Artiklen fortsætter under billedet...

Jamie Sørensen overraskede Julica, der sagde ja til at være kærester.
Jamie Sørensen overraskede Julica, der sagde ja til at være kærester.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører kønnet

For to uger siden stod parret frem for første gang, da Realityportalen mødte dem til 'Vi Elsker Heroes' i Rødovre, men på det tidspunkt var de ikke klar til at sætte en titel på.

Parret har i lang tid kendt hinanden under titlen "venner", men tilbage i februar skiftede forholdet retning, hvor de begyndte at se hinanden på en mere romantisk måde, og nu er parret så endelig nået til titlen "kærester".

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Datteren i voldsomt uheld

Smaskforelskede

Til Realityportalen fortæller en forelsket Jamie, at det ikke har kunne gå for langsomt med at få sat en titel på hans kærlighed.

- Ja altså det er jo lidt kliché-agtigt, det med at spørge, om man skal være kærester og sådan, men jeg elsker hvert sekund, jeg bruger med hende, så derfor følte jeg, det var på tide at få en titel på, for aldrig har jeg været så stolt af at kunne vise en frem, der bare altid er der for mig, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Ung mor hylder afdød søn

Og når det kommer til spørgsmålet om, hvad han faldt for ved Julica, så mangler han i hvert fald ikke ord til at beskrive sin kærlighed.

- Jeg er virkelig forelsket, det er ligesom når et barn får sit første stykke slik. Hun er virkelig noget af det sødeste og det mest omsorgsfulde, jeg nogensinde har mødt. Hun er der virkelig for mig, og jeg føler altid, hun har set mig for den, jeg er, også inden vi blev til en romance. Samtidig så har jeg bare altid kunne være mig selv, og det elsker jeg hende virkelig for, fortæller han og afslutter:

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Skulle have været med i 'Stjerneklar'

- Jeg havde egentlig lidt givet op på troen om den ægte kærlighed, men de følelser, hun får frem i mig, når jeg vågner op ved siden af hende, gør bare, at jeg bliver mere og mere forelsket for hver dag, der går, føler ikke rigtig jeg kan forklare med ord hvor rigtigt noget kan føles, men jeg ville ønske hun kunne se sig selv med mine øjne, så hun kan se hvor skide skøn hun er, både inden i men også uden på.

Jamie blev kendt, da han deltog i sæson 17 af 'Paradise Hotel', og Julica deltog i sæson 8 af 'Ex on the beach'.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler afslører: Skal lave mere tv