Thomas Blachman bryder sammen i nyt tv-program

Det bliver for meget for Thomas Blachman, som må give slip på følelserne

I den nye sæson af 'I hjernen på stjernen' er en af hovedpersonerne Thomas Blachman. Og Jan Hellesø bringer i den grad den hardcore 'X Factor'-dommer ud af sin comfortzone, og 40 minutter inde i programmet får han Blachman til at græde.

Det sker efter et eksperiment, hvor Blachman skal klippe 48 ud af 50 papirklip ned. De to tilbageværende har psykolog og manipulator Jan Hellesøe selvfølgelig gættet på forhånd.

LÆS OGSÅ: Ung mor har taget stilling til datterens død

Men som om det ikke var nok, så viser det sig, at de to udklip til sammen danner Thomas Blachmans fars profil, når man projekterer det op på en væg. Og det er mere, end hovedpersonen kan bære.

- Det er jo min fars profil, jamen Henning altså, for fanden hvor er det vildt. Det bliver jeg sgu rørt over. Det er jo min far, han lever endnu, men jeg savner ham ad helvedes til - jeg har ikke tid til at se ham, fordi jeg skulle her. For fanden Jan, lyder det fra Blachman, som giver Jan Hellesø et kram og fortsætter:

- Han er tre gange så stor som mig, jeg kravlede langs panelerne, fordi hans stemme fik jorden til at ryste. Han er en fantastisk far, han er en fantastisk mand. Hvordan hænger alt det her sammen, kan I forklare mig det? Hvad er det for noget?

I programmet kommer man helt ind under huden på Thomas Blachman, som ellers er et meget privat menneske og ikke ynder at tale om sit privatliv.