Bekymrede Blachman: De har mig ikke i lang tid

Thomas Blachman kan godt føle sig begrænset på grund af sin efterhånden modne alder.

'X Factor'-dommer Thomas Blachman plejer at være ordknap med at dele ud af sit privatliv.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg frygter det værste: Det bliver hårdt

Men i aftenens afsnit af TV 2-programmet 'X Factor', hvor 'Solisterne over 23' kæmpede om de begrænsede pladser under 'Six Chair Challenge', var der et særligt øjeblik, hvor Thomas Blachman reflekterede over det faktum, at hans efterhånden modne alder (60 år, red.) godt kan være en begrænsning. 

LÆS OGSÅ: Nyt par: Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza

Reflektionen kommer også med et særligt hensyn til hans fire børn, der ifølge Blachman, ikke kommer til at have glæde af deres far i ligeså mange år på grund af hans alder.  

Det satte Thomas Blachmans således ord på i sync og lige inden, at hans deltager Rasmus Foli gik på scenen. For en del af Rasmus' fortælling i programmet har kredset om, at han mistede sin far på tragisk vis, hvorfor han også i samme ombæring synger om smerten og afsavnet til ham.    

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg stadigvæk formerer mig i en relativ høj alder og bæ-siden af det, er, at dem jeg elsker overalt på jorden, de nok ikke har mig i ufatteligt langt tid. Det rammer mig, når han (Rasmus, red.) synger om en længsel efter sin far, som jeg ved, at mine børn kommer til at få på et tidspunkt, fortæller Thomas Blachman i programmet.

LÆS OGSÅ: Ikke længere "Linses slave": Sådan har Moster Niller forandret sig

Thomas Blachman har sønnen Zac, der blev født i 2019, samt datteren Tora, der blev født i 2022, med hans forlovede, Julia Werup

Derudover har han to store børn, 22-årige Henry og 17-årige Ramona fra sit tidligere ægteskab med Viola Heyn-Johnsen, hvor parterne gik hver til sit i 2012. 

LÆS OGSÅ: WOW: Christiane afslører vild barselsgave

Man kan se TV 2-programmet 'X Factor' fredage kl. 20.00 på TV 2, men også på TV 2 Play lige HER.

Thomas Blachmann til pressemøde på 'X Factor 2024'
Thomas Blachmann til pressemøde på 'X Factor 2024'