Janni om Amalie og Mikkel: Synd for børnene

Det kommer ikke bag på Janni, at Amalie og Mikkel er sammen igen.

Janni Ree dukkede som altid op med et smil og svarede venligt på pressens spørgsmål ved premieren på 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' i CinemaxX på Fisketorvet i København.

En del af spørgsmålene gik ganske naturligt på nyheden om, at hendes tidligere bedste veninde og 'Forsidefruer'-kollega Amalie Szigethy endnu en gang er sammen med faren til sine børn, Mikkel Skelskov.

Og selvom Janni forsøgte at svare kort, fik hun alligevel sagt sin mening.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører stor nyhed om baby

- Det var jo, hvad jeg havde forudset. Det er det samme mønster, de kører. Det er at involvere en masse mennesker; at involvere vores politi, Familieretshus og kommuner. Tænk sig, hvad staten bruger af ressourcer på deres forhold, lød det fra Janni, som tilføjede:

- Og de stakkels små børn. Jeg synes, det er mere synd, at der står to børn i alt det her, og det er dem, der er taberne.

LÆS OGSÅ: Efter strid: Amalie og Mikkel sammen igen

Janni og Amalie er ikke længere veninder, og Janni fortalte, at de ikke har talt sammen siden sidste år.

Det er svært

Hverken Mikkel Skelskov eller Amalie har ønsket at kommentere på deres forhold eller noget andet, men Amalies for fortalte i går til Realityportalen / HER&NU, at hun har kendt til forholdet i en måneds tid. Hun lød heller ikke begejstret for forsoningen.

- Det er meget svært som forældre at stå på sidelinjen og se ens børn begå den ene fejl efter den anden, men altså den del er jo også forældrenes lod. Den del af forældreskabet er aldrig sjovt. Forældre er meget ofte uenige i deres børns valg, fortalte Lotte og forklarede:

LÆS OGSÅ: Anna taler ud efter brud: Han brød min tillid

- Fordi forældre er klogere end deres børn og har levet længere tid og har mere livserfaring. Forældre har faktisk ikke en stemme i børnenes valg, og hvad mig selv angår, har jeg ikke mandat til andet end at stå på sidelinjen og se på. Amalie er over 32 år nu og er selv mor. Jeg må stole på og håbe, at Amalie er det rigtige sted i sit liv, og at hun er lykkelig. Det håber jeg for hende.