(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Ung mor afslører stor nyhed om baby

Selvom hun stadig har svært ved at tro på, at hun i virkeligheden skal være pigemor, så er detaljerne på plads.

Martinna Petersen fra 'De unge mødre' er gravid med sit fjerde barn, og denne gang bliver det en pige.

LÆS OGSÅ: Efter strid: Amalie og Mikkel sammen igen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor vi møder Morten og Frederik kort efter deres bryllup.

Den unge mor, som har tre drenge, har aldrig lagt skjul på sit brændende ønske om at få en pige - hun har tidligere fortalt åbent om, hvordan hun græd, da hun fandt ud af, at hendes tredje barn var en dreng. Nu går drømmen dog i opfyldelse, men Martinna har stadig svært ved at tro på det.

- Jeg tog sgu lige til en kønsscanning i dag på trods af, at jeg for tre uger siden fik kønnet at vide ved en Nifty test. Jeg ved, at det er skørt, men jeg havde ligesom brug for at få det bekræftet. Og ved I hvad, det værste er? Jeg føler mig endnu ikke helt overbevist, selvom scanningsdamen var helt sikker, skriver Martinna på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lotte om Amalie og Mikkels nye forhold: Det er svært

- Jeg ved ikke, hvorfor det er så svært for mig at forstå. Det er jo en kæmpe drøm, og jeg har ventet på hende i så mange år. Jeg har endda kaldt hende ved navn i 8 år. Hun er så ønsket. Det er bare ikke til at fatte, at det er virkeligt. Men hun er her nu. Haya Noelle.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind brød sammen under tv-optagelser

Således afslører Martinna altså, hvad hendes kommende datter skal hedde, mens hun også viser det første mavebillede af sin fjerde graviditet. Se billedet herunder.