Peter Mygind brød sammen under tv-optagelser

Sammenbruddet blev et vendepunkt for den 59-årige skuespiller.

Med sine smilende øjne og sit imødekommende væsen er det svært at forstille sig, at den 59-årige skuespiller kan være andet end glad.

Men for to år siden, i 2021, brød den han sammen midt under optagelserne til 'Borgen'.

Det fortæller han i et længere interview med TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Fede fællesskab'-stjerner i kæmpe sejr

Han havde ellers øvet sine replikker grundigt inden optagedagen, men da han mødte ind, fik han besked på at vente fem timer. Produktionensholdet havde byttet rundt på et par scener, og det fik alt til at ramle om ørene på Peter.

- Det kunne jeg ikke overskue. Jeg skulle lave den nu. Jeg begyndte ikke at kunne få vejret og måtte sige: ”I’m sorry, men jeg skal lave den scene nu, og så skal jeg hjem. Jeg kan den. Og jeg skal lave den nu.”, fortæller Peter Mygind til TV 2 og forklarer, at han spurtede ud af bygningen stortudende med sin kone i røret.

LÆS OGSÅ: UHH: Første kys i ‘Bachelorette’

Når skuespilleren ser tilbage på sit sammenbrud i dag, mener han, at der er en god forklaring: Han havde for meget at se til på daværende tidspunkt. Kort forinden havde han både haft sidste optagedag på ’Sommerdahl’ og 'Riget'.

Et markant vendepunkt

Efter sammenbruddet blev Peter Mygind sygemeldt med stress i en periode. I dag er han dog på fode igen og bedre til at takke nej og slappe af. Han har blandt andet takket nej til nogle vilde jobs i tyskland.

- Det kan godt være, jeg så tjener lidt færre penge, men jeg tjener rigeligt til at leve et godt liv, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Natascha Linea: Kan ikke lade være med at grine

Peter Mygind kommer dog heldigvis ikke til at takke nej til ’Sommerdahl’. Fjerde sæson af den populære krimiserie kører i øjeblikket på TV 2 hver søndag klokken 20.00 og på TV 2 PLAY.