Kryptiske Blachman: Færdig med 'X Factor'?

Vi får måske - måske ikke - et gensyn med Blachman, når 'X Factor' atter ruller over skærmen.

Thomas Blachman kan inden længe opleves i Nikolaj Lie Kaas' nye komediedrama 'Agent', hvor han spiller rollen som sig selv.

Til premieren på serien understreger Blachman dog, at det ikke er ensbetydende med, at vi kommer til at se en masse til ham på det store lærred fremover:

LÆS OGSÅ: Kongehuset overrasker: Prins Christian får ikke årpenge

- Jeg er ret vant til de kameraer der, så jeg tror bare, jeg bliver ved med at lave det, som handler om musik også. Men jeg er på ingen måde skuespiller eller har ambitioner om at være det, fortæller han.

At han er kamera- og tv-vant er da heller ingen hemmelighed. Faktisk har Thomas Blachman - med undtagelse af en enkelt sæson i 2010 - været fast inventar ved dommerbordet i 'X Factor' siden programmet kom til Danmark i 2008.

Alligevel er det tilsyneladende ikke selvsagt, at han tager sig endnu en runde i den kommende sæson af det populære underholdningsprogram. I hvert fald vil han ikke afsløre, hvorvidt der er underskrevet en kontrakt med TV 2 endnu.

- Det ved man aldrig, fortæller Thomas Blachman kryptisk og fastslår:

- Men jeg er glad for at have lavet programmet i så mange år.

Det er dog sikkert, at der i den kommende sæson vil være udskiftning - både ved dommerbordet og i værtsrollen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par afslører stor beslutning

Sofie Linde, som siden 2016 har været 'X Factor'-vært meddelte nemlig i januar, at den forgangne sæson ville blive hendes sidste. Ligeledes har Kwamie Liv, der i to sæsoner har været dommer, for nylig afsløret, at det bliver uden hende næste gang.

Hvem, der kunne tænkes at skulle gøre Thomas Blachman selskab, har han dog ikke gjort sig mange tanker om:

- Det har jeg slet ikke fantasi til. Jeg er egentlig ligeglad med, hvem de andre dommere er - jeg prøver bare at passe min egen lille isbutik, fortæller han.