Blachman afslører: Havde det svært med damerne

Det har ikke altid været nemt for den feterede 'X Factor'-dommer.

I DR-programmet 'I hjernen på stjernen', hvor Thomas Blachman er med, kommer man mere ind under huden på 'X Factor'-dommeren, end man normalt gør. Her fortæller han om sin barndom og giver et indblik i, hvordan han faktisk døjer med lav selvtillid i forhold til sit udseende.

En af de ting, der ikke var nemt for den helt unge Thomas, var hans forhold til det modsatte køn. For selvom han havde mange venner, så var han ikke den scoretrold, som man måske kunne tro, når han sidder ved dommerbordet i 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: CHOK: Lene Beier skærer over 1 million af prisen

- Det var sgu ikke lige det nemmeste for mig. Det var først, da jeg blev god til at spille på trommer, der fik jeg min første (kæreste, red.), så blev jeg god til at producere, så fik jeg min anden, så blev jeg god til at lave tv, så fik jeg min tredje. Noget for noget agtigt, lyder det med et grin i programmet.

Den dag i dag er Thomas Blachman kærester med den 24 år yngre Julia Werup, som han har to børn med. Han har desuden to store børn fra sit tidligere ægteskab med Viola Heyn-Johnsen. Han har også været gift med Sarah Louise Schackinger, så på et tidpsunkt lader det til, han fik styr på pigerne.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører graviditet

Jeg var venner med alle

Selvom han ikke husker det som nemt med pigerne, så betegner han sin barndom som god og fantasiskabende og understreger, at han var meget vellidt i skolegården.

- Jeg var venner med alle. Det var mit yndlingsfag - det var frikvartet, utvivlsomt. Jeg var venner med kommunisterne og nazisterne og alle mulige. Alting var meget sort hvid dengang, man var disker eller flipper eller kommunist. Jeg var ekstremt social anlagt, afslører Blachman, som også er klar med et godt råd til sig selv som barn:

- Lyt til dine idéer og tag dem alvorligt. Brug ikke nødvendigvis hele dit liv på at realisere andre folks idéer, der skal også være plads til dine egne. Jeg har altid været ambitiøs, men det har mere været med at gøre det så godt man kan, med det man gør.