CHOK: Lene Beier skærer over 1 million af prisen

Lene og manden Anders har efter blot 12 dage sat huset 8% ned i pris.

Tv-vært Lene Beier og manden Anders Beier har sat deres 216 kvadratmeter bolig i Dragør til salg for at udleve drømmen om at åbne et bed and breakfast i Østrig.

Boligen blev sat til salg den 26. maj for 14.995.000 kroner, men allerede 12 dage senere blev prisen reguleret med 8%, så huset nu koster 13.800.000 kroner. Det er altså et nedslag i pris på 1.195.000 kroner.

- Jeg har desværre en hovedregel, som jeg hader, eller lige nu hader jeg den. Og det er jo, at hvis de rigtige købere ikke er der, så er det, fordi man har sat prisen for højt, fortæller Anders i en story på Lenes Instagram.

LÆS OGSÅ: Chok: Derfor sidder Rune Klan i kørestol

Ifølge Lene Beier har de ikke travlt, men det handler mere om at ville sætte den rigtige pris.

- Vi tager til Østrig i juli og ser efter hotellet, fortæller Lene til HER&NU.

Fortryder valg

Ifølge parret har der været mange forbi huset, men bare ikke de rigtige endnu.

- Af de mæglere, vi har snakket med, der skulle vi nok ikke have lyttet til dem, der satte den højeste pris. Men det gør man jo, fordi man elsker sit eget hus, fortæller Anders videre.

LÆS OGSÅ: Giver status på kræftforløb: Er bekymret for svarene

Derfor besluttede parret i går at sætte huset ned.

- Jeg er selvfølgelig utålmodig, men det er også bare, fordi markedet reagerer ret hurtigt, og selvfølgelig kan man være heldig, at der kommer nogen dryssende, men så spiller man på heldet, og der synes jeg bare ikke, vi er et sted, hvor vi skal. Vi har noget, vi gerne vil, og så må man lytte til de fremvisninger, der har været. Hvis de har været der, og de ikke slår til, så er det jo, fordi der er en uoverensstemmelse, fortæller Anders.

Parret vil gerne hurtigst muligt til Østrig og finde ud af, hvad de kan købe, og hvor meget de kan købe for.

Ville gerne beholde huset

Hvis Lene og Anders havde mulighed for det, havde de ikke solgt huset, som de købte i 2016 for 4.295.000 og har totalrenoveret.

- Det fedeste ville være, hvis vi kunne beholde huset og leje det ud og så leje noget nede i Østrig, men det kan vi ikke, fordi vi har en helt klar idé om, hvad vi gerne vil nede i Østrig, og det kan vi ikke gøre med andres hotel. Så det bliver enten eller, og nogle gange må man slippe med begge hænder og bare gøre det, fortæller Lene og tilføjer:

- Vi er mega klar og kan mærke vanvittig mange sommerfugle i maven. Jeg tror også, det er derfor, vi er nogle utålmodige typer lige nu.

Se boligen HER.