Trods forkert sangvalg: Blachman gav Sara en opsang

Thomas Blachman gav Sara Høgh en chance til under 'Six Chair Challenge', men han forventer også, at hun imponerer endnu mere næste gang.

Det var en heftig aften for 27-årig Sara Høgh under 'Six Chair Challenge' i X Factor. Først blev hun frataget sin plads videre i konkurrencen af sin mentor Simon Kvamm, men fik heldigvis en ny chance til. 

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er alle årets Melodi Grand Prix-deltagere

For ved hjælp af den nye 'Call Back'-regel i programmet, valgte Thomas Blachman nemlig at bruge sit ene lod, hvormed han fik Sara på sit hold og gav afkald på én af sine to andre solister, han ellers havde valgt.  

Til HER&NU delte Sara Høgh, hvordan oplevelsen var under 'Six Chair Challenge', men også, hvordan det pludseligt var at skifte dommer fra det ene øjeblik til det andet. 

LÆS OGSÅ: Martha fejret af kong Frederik på sin 100-års dag

- Det er så fedt, at han (Thomas Blachman, red.) valgte mig. For når man tænker på formatet 'X Factor', tænker man jo på ham. Jeg føler, at han er en person, man gerne vil imponere. Jeg har altid tænkt, at det ville være super fedt, hvis jeg fik muligheden for at arbejde sammen med ham, fortæller Sara, der også samtidig skal vænne sig til sin nye mentor:

- Han er en skøn mand, men han kan også godt være en lille smule intimiderende. Han er ikke bleg for at give en kærlig sviner. Og jeg vil også bare gerne sige de rigtige ting til ham, men alt i alt er han stadigvæk den fedeste type. 

LÆS OGSÅ: Nyt par: Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza

Adspurgt om, hvordan samtalen med Thomas Blachman efterfølgende gik efter 'Six Chair Challenge', og da kameraerne slukkede, var Saras svar både sjovt og overraskende. 

- Han kom over bagefter. Og jeg kan huske, at han sagde – både til mig og Mariya (Thomas Blachmans anden solist over 23, red.) – at vi var skidedygtige sangerinder, men at vi skulle passe på med ikke at blive for kedelige. Han plaprede lidt derudad, men han både roste os, men lagde heller ikke skjul på, at vi også skulle imponere endnu mere i det videre forløb, siger hun lattermild og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Ikke længere "Linses slave": Sådan har Moster Niller forandret sig

- Han gav mig også en skideballade til 'Six Chair Challenge'. Han var jo ikke super fan af mit sangvalg, men jeg valgte heller ikke mit sangvalg ud fra hans smag, men ud fra min samtale med Simon. Jeg var jo ikke forberedt på at komme på team Blachman.

Programmet 'X Factor' kan ses fredage kl. 20.00 på TV 2 og på TV 2 Play lige HER 

Sara Høgh.
Sara Høgh.