Blachman indrømmer: Har dårligt selvværd

Blachman har også dage, hvor selvværdet kan svigte.

- Jeg er manden uden selvværd. Jeg hader at se mig selv.

Sådan lød det angiveligt fra Thomas Blachman i en elevator i Grønland for år tilbage, da Jan Hellesøe komplimenterede ham for sit udseende.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen og kæresten tager stort skridt

Det fortæller Jan Hellesøe i det seneste afsnit af 'I hjernen på stjernen', hvor den garvede 'X Factor'-dommer medvirker.

- Jeg kan jo heller ikke se mig selv i fjernsynet, mens jeg laver det, fortæller Thomas Blachman i programmet.

Heller ikke i den elevator, de nu befinder sig i, gider han at vende sig om blive konfronteret med sit eget spejlbillede.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe på optagelse med vennerne fra ‘Først til verdens ende’

Lærte et trick fra sin mor

Som barn dæmpede Thomas Blachmans mor altid det ene øje, når hun så sig i spejlet. Det giver nemlig antydningen af en form for retouchering, forklarer Blachman Jan Hellesøe.

- Jeg har gjort det lige siden selv. Jeg skruer lidt ned for lyssætningen og så glider det hele meget lettere ned, fortæller han videre.

LÆS OGSÅ: Hugorm aflyser koncert efter blodprop

Det er dog svært for den ellers så snakkesaglige tv-dommer at sætte ord på, hvornår selvværdet især tager et dyk, men han erkender, at han - præcis som alle andre - oplever, at det går op og ned.

- Jeg har jo en dynamik mellem en kæmpe selvfølelse og en kæmpe selvglæde, der er ingen ende på det, men selvfølgelig har jeg også en dynamik den anden vej, fortæller Thomas Blachman.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par i vild kovending