'Årgang 20'-par i vild kovending

Nu har parret taget en stor beslutning, og de er helt sikre på én ting.

For nogle uger siden åbnede Maria Brask Mainz op omkring sin usikkerhed på Instagram. Hun var i tvivl om datterens navn, og som dåben nærmede sig, voksede usikkerheden sig større og større.

Hendes mand, Daniel, var vild med navnet Nora, som de har kaldt datteren siden fødslen, men for Maria føltes det ikke rigtigt. Derfor har de nu taget en stor beslutning.

På Instagram har Maria delt et billede af datteren, hvor hun skriver, at hun nu tror, de har fundet et navn, og overfor Realityportalen / HER&NU uddyber hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne overrasker Mette i ‘Bachelorette’

- Vi er slet ikke sikre, men vi har et navn med A som vi er rigtig glade for lige nu - måske det bliver det. Men vi offentliggør først når vi er helt sikre, fortæller Maria. Hun tilføjer dog, at der er én ting, de er sikre på:

- Vi er sikre på, at det bliver ikke Nora.

LÆS OGSÅ: CHOK: Mathias Hjort dropper sin søster

Hvem fandt på det nye navn?

Allerede et par dage efter fødslen blev Maria i tvivl omkring navnet, har hun tidligere fortalt, men hun prøvede at bide det i sig. Det kunne hun dog ikke i længden, og nu har de altså fundet et andet navn. Det er dog ikke et helt nyt navn.

- Vi har snakket om det længe, men der var vi jo låst på Nora, så det blev fejet lidt væk. Men det var klart mig der fandt på det, Daniel synes, Nora var et super fint navn. Det synes jeg også, jeg synes bare ikke, at hun lignede en Nora, slutter Maria.