Finale på 'Paradise' 2022. Mathias Hjort og Louise Hjort
Finale på "Paradise" 2022. Mathias Hjort og Louise Hjort

CHOK: Mathias Hjort dropper sin søster

Mathias Hjort har fået nok.

Mandag udkom et afsnit af ’Podcasten MAND’ med Mathias Hjort som gæst. Her fortæller han i detaljer, hvordan han er træt af sin søster, og hvorfor han derfor har fået nok og har valgt hende fra.

Artiklen forsætter under videoen af Mathias Hjort.

Ifølge Mathias kørte han sin søster, Louise Hjort, til og fra lufthavnen og var trofast seer af alle afsnit af Paradise-sæsonen, som hun deltog i, selvom det ifølge Mathias var den værste sæson af Paradise nogensinde.

LÆS OGSÅ: Lotte om Amalie og Mikkel: Det er svært

Sammenlignet har han selv for nylig medvirket i 'Good Luck Guys', som han ikke mener, Louise har set. Hun har i hvert fald ikke spurgt ind til programmet, hvor Mathias følte sig mobbet og meget alene, og det skuffer ham.

- Nu gider jeg sgu ikke gå og please min søster for mine forældres skyld. Nu har jeg vitterligt fået nok, fortæller Mathias i podcasten.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro viser ny kæreste frem

Skuffelsen over sin søster har derfor fået konsekvenser.

- Det gør faktisk også, at jeg til min 30 års den 3. juni ikke har inviteret min søster, selvom vi bliver en 70-80 mennesker, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Oliver Filthuth svarer igen: Jeg var ikke utro

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra både Louise Hjort og Mathias Hjort, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores spørgsmål.

Hør hele podcasten HER.