Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg
Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg

'Nybyggerne'-par afslører kønnet

Efter at have holdt kortene tæt på kroppen afslører Lise og Michael nu kønnet på deres tredje barn.

Tilbage i marts kunne 'Nybyggerne'-vinderne Lise Vandborg og Michael Stig Christensen afsløre, at de venter deres tredje barn.

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Datteren i voldsomt uheld

Artiklen fortsætter under videoen...

Siden da har Lise Vandborgs følgere spurgt flittigt ind til, hvad kønnet på barnet bliver, og efter at have holdt på hemmeligheden i tre måneder afslører hun nu kønnet på sin Instagram.

- Det har bare været rart selv at kunne fortælle vores omgangskreds kønnet og have lidt info for os selv. Alle de gange jeg ikke har hørt og læst: “så bliver det nok en lille pige” eller “jeg håber i får en pige”. Lidt tankevækkende faktisk, skriver Lise i opslaget og afslører:

- Vi skal selvfølgelig have en lille dreng mere.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Skulle have været med i 'Stjerneklar'

Parret er i forvejen forældre til de to drenge Villy og Verner, og med den tredje søn, der forventeligt kommer til verden til september, er der tre år mellem hvert barn.

Sund og rask

Da Lise tilbage i marts afslørede, at hun var gravid igen, fortalte hun også om, hvordan hun havde haft en del udfordringer i starten af sin graviditet, der blandt andet indebar dårligt nyt fra læger, svære beslutninger og lange ventetider.

Men parret fik heldigvis manet de bange anelser til jorden med gode nyheder fra lægen om, at de venter et sundt og rask barn, og i samme omgang fik de også overbragt den glædelige nyhed om barnets køn.

- At få barnets køn serveret sammen med nyheden om, at barnet alligevel ikke fejlede noget, gjorde nyheden endnu større. Vi tager, hvad end der kommer til os, og en dreng er meget velkommen, skriver Lise i opslaget.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman bryder sammen i nyt tv-program

Nu er det store spørgsmål så, hvad han skal hedde, og det tyder på, at parret endnu ikke har fundet et navn, for Lise afslutter sit opslag med at spørge sine følgere til råds.

- Det næste store spørgsmål: hvad skal han så hedde? Selvom det måske skuffer nogen, så tror jeg, vi prøver noget andet end et v-navn den her gang. For lillebror var uventet og uplanlagt, så han kan godt få sit helt eget unikke forbogstav. Vi har lidt for mange v-drenge i familien, så vi må være lidt praktiske. Hvad svinger godt med de andre: Villy, Verner og ……, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor hylder afdød søn

Du kan selv læse opslaget herunder: