Reception på kagebogen "Skønne Kager & Søde Sager", 13/09/2018Michael Stig ChristensenVillyLise Vandborg
Reception på kagebogen "Skønne Kager & Søde Sager", 13/09/2018Michael Stig ChristensenVillyLise Vandborg

Efter store udfordringer: 'Nybyggerne'-vinder er gravid

Efter en hård periode med dårlige nyheder er lykken nu vendt for 'Nybygger'-parret.

De tidligere vindere af 'Nybyggerne' Lise Vandborg og Michael Stig venter nu deres tredje barn. Det melder Lise ud på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Pernille Vermund skal giftes

Artiklen fortsætter under videoen...

- Hele verden må vide det nu: JEG ER GRAVID! skriver Lise i sit opslag.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: 'Bachelor' var bedre end 'Bachelorette'

Det er dog ikke sådan, opslaget eller historien starter. Der har nemlig været en del udfordringer for parret i starten af graviditeten.

- Første step: opdag, at du er gravid, uden det lige var planlagt. Chok. Hvad gør vi? Vi vil gerne have tre, men først når Michael er rask. Vi beslutter os for at gøre det. For vi kan godt. Børnene har aldrig været en hindring for os, indleder Lise i opslaget.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespillerpar skal giftes

Og udfordringerne stopper ikke der. Siden parret til deres store overraskelse fandt ud af, at de skulle være forældre til tre, har de adskillige gange måtte høre dårligt nyt fra læger, og der har været svære beslutninger og lange ventetider undervejs.

- Vi var bange for, at vi ikke kunne klare et rask barn: hvordan skulle vi så kunne rumme et barn med kromosomafvigelser, misdannelser eller begge dele? Kan vi byde vores andre børn det? Kan jeg overhovedet gennemgå en provokeret abort? Alt for mange svære følelser, bekymringer og bange anelser, forklarer Lise i opslaget.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg deler trist nyhed

Men nu er miraklet sket, og de dårlige nyheder er blevet til positive, da parret fik gode nyheder fra lægen om, at de venter et sundt og rask barn.

- Det blev heldigvis helt manet til jorden, nu hvor vi endelig ved, at der vokser en sund og rask søskende i min mave. Vi kan godt det her. Det bliver svært og hårdt, men vi har et godt netværk. Og vores børn glæder sig sådan!

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Popstars'-vinder erkender indbrud

Du kan selv se den rørende video og læse hele parrets historie herunder: