Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard
Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard

Kendt skuespillerpar skal giftes

Nu står den snart på bryllup for Rasmus Krogsgaard og Patricia Schumann.

Sidste måned markerede en stor dag for Rasmus Krogsgaard og familien, da han og kæresten Patricias lille søn fyldte et år den 21. februar. Men nu afslører Rasmus, at dagen også blev fejret på det ene knæ.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg deler trist nyhed

Artiklen fortsætter under videoen...

- Den 21. februar fyldte Absalon 1 år. Og samme dag sagde hans mor ja til at blive gift med mig, skriver Rasmus i et opslag på Instagram til et billede, hvor den nu forlovede Patricia holder parrets søn.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par sælger huset

Rasmus Krogsgaard og Patricia Schumann har dannet par i godt fem år. Og ligesom Rasmus, der senest har været aktuel i TV 2-serien 'Dansegarderoben', så er Patricia også skuespiller.

Patricia er datter af cirkusartisten Benny Schumann, og Rasmus Krogsgaards onkel har været kapelmester i Cirkus Schumann. Det er dog ikke gennem branchen eller deres familiers relation, at parret har mødt hinanden, men på et værtshus på Frederiksberg, har de tidligere fortalt Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Kirsten Olesen taler ud om fyring fra Det Kongelige Teater

Rasmus har i mange år medvirket i en række danske revyer, men kender man ham ikke fra revyscenen, så har man måske set ham på skærmen, hvor han har medvirket i blandt andet 'Kærlighed ved første hik', '2900 Happiness', 'Rita' og 'Sygeplejeskolen'. Patricia har blandt andet medvirket i 'Herrens veje', 'De forbandede år' og 'Håber du kom godt hjem'.

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Popstars'-vinder erkender indbrud

Herunder kan du se Rasmus' søde opslag: