Mette Sommer afslører: 'Bachelor' var bedre end 'Bachelorette'

Den erfarne realitystjerne har en klar favorit - og det er der én særlig grund til.

Det er ved at være godt en måned siden, at de to kvinder Mette Sommer og Julie Kriegler kom hjem fra optagelserne til TV 2's nye program 'Bachelorette'. Og lige så vel som kuløren er ved at falme, så er de to bacheloretter også landet oven på oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Ung mor på akutmodtagelse med sønnen

Det fortalte de begge, da Realityportalen mødte dem på rød løber til premiere på filmen 'Bytte bytte baby'.

Men i modsætning til Julie, så har Mette været igennem møllen før. Til spørgsmålet om, hvorvidt 'Bachelor' eller 'Bachelorette' var sjovest at være med i, så var Mettes umiddelbare svar 'Bachelorette', men hun ændrede hurtigt mening.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg deler trist nyhed

- 'Bachelor', helt klart. Der var så mange, man kunne dele oplevelsen med, og det var der ikke i år, fortalte Mette, der sendte Julie et blik og tilføjede:

- Julie og jeg snakkede lidt sammen, men det var stadig meget begrænset. Vi skulle jo helst holde kortene helt tæt ind til kroppen.

Selvom Mette har prøvet det før, så er hun stadig spændt på at se sig selv på tv.

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente. Det var begrænset, hvor meget man kom på skærmen sidste gang. Nu ved jeg, at jeg denne gang er med hver dag, lød det fra Mette. Du kan se hele interviewet med de to bacheloretter øverst i artiklen.

Om Mette og Julie fandt kærligheden i programmet skal de holde hemmelig lidt endnu, indtil 'Bachelorette' får premiere til sommer.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel' er til salg