‘Bachelorette’-Mette afslører: Det er slut

Nu vil det snart vise sig, om Mette har fundet kærligheden.

Mette Sommer var blandt de kvindelige bejlere i sidste sæson af 'Bachelor'. Dengang havde hun ikke held med at finde kærligheden, og nu er rollerne byttet om, så Mette og en endnu ukendt kvinde skal være i centrum for 20 singlefyres opmærksomhed i TV 2-programmet 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes

Det er godt en måned siden, at Mette ankom til Mexico for at påbegynde optagelserne, og nu er optagelserne færdige. Det meddeler Mette på sin Instagram-historie.

- And it's a wrap, skriver hun til et billede, hvor hun ligger i bikini og soler sig ved en lækker strand med en øl i hånden. På en senere story ses et billede af vingen på en flyvemaskine med kurs mod Danmark.

LÆS OGSÅ: Nalina fra 'De sjældne danskere' er tilbage på skærmen

Hvorvidt Mettes udkårne sidder ved siden af hende i flyet, ved kun Mette selv. Vi andre må vente lidt endnu.

Det var TV 2, der kontaktede Mette, for at få hende som den ene bachelorette i programmet. På daværende tidspunkt så Mette dog en fyr, men da det gik i vasken, valgte hun at kontakte TV 2 for at sige ja til muligheden efter pres fra ‘Bachelor’-pigerne og familien. LÆS OGSÅ: Natascha Linea er gravid Da Mette deltog i 'Bachelor' var det lige ved og næsten, at hun fandt kærligheden. Da Kasper Skak skulle give sin sidste rose ved den sidste rose-ceremoni, valgte han dog Helena Witt i stedet, og de to er kærester og bor sammen i dag. Mette har dog ikke opgivet håbet. LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par er blevet forældre