Mere tv på vej

Jaffer Janjooa afslører, at han skal være med i et nyt tv-program på TV 2.

Jaffer Janjooa har medvirket i både 'Robinson' og 'Bachelor'. I 'Bachelor' fandt han kærligheden og bor i dag sammen med Bolette Birch, som han gav den sidste rose i programmet. I år skal parret giftes.

Jaffer har siden prøvet kræfter som vært i Prime Video-programmet 'Good Luck Guys', som blev optaget i Thailand. I 'Good Luck Guys' skulle kendte reality-deltagere bo og leve på en øde ø. Undervejs blev deltagere elimineret, og det hold, der stod tilbage som vindere, fik 250.000 kroner til deling.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realitystjerne i vild forvandling

Nu har Jaffer kastet sig ud i et nyt program. Denne gang på TV 2 med produktionsselskabet Mastiff, der ligeledes stod bag 'Good Luck Guys', men som også står bag fx 'Vild med dans' og 'Korpset', som er TV 2-produktioner.

- Jeg er ude og optage et helt nyt program, som I virkelig skal glæde jer til at se. Jeg kan desværre ikke sige som meget omkring, hvad det er for et slags program, eller hvad det handler om, men det bliver både spændende og ikke mindst sjovt, afslører Jaffer i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Silas Holsts datter i fars fodspor: Vild med dans