Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg
Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg

Lise Vandborg kommer med stor afsløring

For lidt over en uge siden offentliggjorde 'Nybyggerne'-parret, at de venter barn nummer tre, nu kommer de med flere detaljer.

I sidste uge fortalte parret Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, der er tidligere vindere af TV 2-programmet 'Nybyggerne', at de venter deres tredje barn sammen.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald til sundhedstjek forud for tv-optagelser

Artiklen fortsætter under videoen af Jackie.

I et af Lises seneste opslag på Instagram sætter hun flere ord på graviditeten.

- Min krop ommøblerer helt vildt for tiden, og det er så vildt at opleve. Kontrollen er væk, og kroppen gør bare sin ting, skriver Lise i et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-par var ved at give op

Lise har især efter offentliggørelsen af den store nyhed fået mange spørgsmål om, hvornår hun har termin.

- Vi er så heldige, at september bliver måneden, hvor vores familie får et ekstra medlem. Jeg forstår det ærligt ikke endnu. Det virker så surrealistisk stadig. Men jeg tænker, at det snart bliver mere ægte. Om ikke mange dage burde jeg begynde at mærke liv, og så tror jeg altså, det føles mere ægte for mig, skriver Lise og tilføjer:

- For os er der mange mindedage i september: to oldeforældres fødselsdage, farmors fødselsdag og Vesters dag. September er en dejlig måned, og i år bliver den lidt ekstra dejlig.

Lise og Michael har i forvejen drengene Villy og Verner og med lillebor eller lillesøster i vente i september, bliver der tre år mellem hver graviditet.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise løfter sløret for hemmeligt projekt med Casper Christensen